Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δυνατότητα να δημιουργήσει εκ νέου τις ομάδες του MasterChef είχε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω με τις αλλαγές που επέλεξε να κάνει, την ώρα που οι κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής επεφύλασσαν μία τεράστια έκπληξη στους παίκτες.  Ο Παναγιώτης έχοντας το πλεονέκτημα να φτιάξει από την αρχή τις ομάδες. «Μπλε» και «Κόκκινοι» θα έπρεπε να έχουν από επτά άτομα η καθεμία.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Μια δοκιμασία βγαλμένη από το δυστοπικό μέλλον - «Τι θα γινόταν αν εξαφανίζονταν οι μέλισσες;»

Ο Πάνος αποφάσισε η κόκκινη ομάδα στην οποία είναι μέλος να παραμείνει ως έχει, προσθέτοντας σε αυτή τον Νικήτα και την Ελπίδα που επέστρεψε στο παιχνίδι. «Ακούω το όνομά μου από τον Πάνο… Δεν το περίμενα!», είπε ο Νικήτας, με τον Δημήτρη Ταϊρίδη να ισχυρίζεται ότι η επιλογή του Νικήτα ήταν για να τον ψηφίζουν οι συμπαίκτες του και να τον βγάλουν από τον διαγωνισμό.

«Αχ Νικήτα μου, θα σε χορέψουν καλαματιανό και δεν θα το πάρεις χαμπάρι. Θα κάνει ο Νικήτας υπερπροσπάθειες και θα πηγαίνουν και θα τον ψηφίζουν όλοι. Επειδή είναι και ένας δυνατός μάγειρας, είναι και ένας τρόπος μάλλον τακτικής, να τον βγάλουν και από τον διαγωνισμό», ανέφερε ο Μπόμπαινας. Η Ελπίδα Μορφούλη ωστόσο χάρηκε που επέστρεψε στους «Κόκκινους».

Η Βασιλική, ο Δημήτρης κι ο Νίκος μπήκαν στους «Μπλε». «Μου είναι αδιάφορο, θα κάνω τη δουλειά μου ομαδικά και τελείωσε. Το ότι είναι η βασιλική στην ομάδα, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Έχω πει για τον χαρακτήρα της, δε χρειάζεται να τα ξαναλέω», δήλωσε ο «Μπόμπαινας», με τον Νίκο να δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα με τα χρώματα, αφού η μαγειρική ενώνει. Η είσοδος του Νικήτα στους «Κόκκινους» δυσαρέστησε τον Βασίλη που ήθελε τον φίλο του στους «Μπλε».

Η ώρα των αρχηγών

Επειτα από τις αλλαγές στις ομάδες, η κόκκινη διάλεξε ομόφωνα τον Γιάννο για αρχηγό της, ενώ οι παίκτες της μπλε ομάδας είχαν διαφωνία σχετικά με το ποιος είναι ικανότερος για τη θέση αυτή, τη δεδομένη στιγμή. Τελικά, οι μπλε διάλεξαν ως αρχηγό τους τον Βασίλη.

Η μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς

Οι δύο ομάδες είχαν μπροστά τους μία δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία, με τους κριτές του MasterChef 2022 να ανακοινώνουν μια σημαντική αλλαγή στους κανόνες του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως στο τέλος της ομαδικής δοκιμασίας δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση. Αντί αυτού, ένα μέλος από την νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA