Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη δίνει στην Αγγελική Νικολούλη και στο Φως στο Τουνελ ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα. Ο Μάνος Δασκαλάκης που πλέον βρίσκεται απέναντι από τη Ρούλα Πισπιρίγκου επιτίθεται στους ιατροδικαστές και φέρνει στο φως άγνωστα παρασκήνια από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Από το τρέιλερ προκύπτει πως ο πατέρας  όχι απλά δεν στηρίζει πλέον την εν διαστάσει σύζυγό του αλλά δηλώνει ξεκάθαρα πως θα ήθελα να πάρει εκδίκηση για τα όσα έχουν γίνει και ας πήγαινε αυτός στη φυλακή μετά. 

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία.Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και φανερώνει πως πλέον το ρήγμα στη σχέση του πρώην ζευγαριού είναι τεράστιο αφού και αυτός έθεσε εαυτόν απέναντι από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Στη συνέχεια του τρέιλερ υπάρχει ένας ακόμα διάλογος ανάμεσα σε Νικολούλη και Δασκαλάκη που προφανώς αφορά κάποιο όνειρο που είδε ο πατέρας και το οποίο το ανέφερε στη διάρκεια της συνέντευξης. Ακούγεται, λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη να τον ρωτάει «σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα» και τον Δασκαλάκη να απαντάει «ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα». Η δημοσιογράφος επανέρχεται και ρωτάει «για ποιο πράγμα» με τον πατέρα της 9χρονης να απαντάει «για τη δικαίωση».

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να μιλήσει για την πορεία της κεταμίνης και το μπλέξιμο στον χώρο εργασίας του αλλά και για την σπιτονοικοκυρά που του είχε κάνει πληρεξούσιο.  Ο πατέρας των τριών παιδιών που έχει επικριθεί έντονα για τη στάση του, για τη (μέχρι τώρα) στήριξη στη σύζυγό του αλλά και το... στυλ του στα δικαστήρια αναμένεται να δώσει απαντήσεις στη «βασίλισσα» των τηλεοπτικών ερευνών ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα. 

https://www.instagram.com/tv/CcEJA_NAzKK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Κατέκτησε την κορυφή στην τηλεθέαση. Κατέκτησε και την κορυφή στο Twitter αφού έγινε No1 trend στον κόσμο με το hashtag #fosstotounel. Είναι ενδεικτικό πως την προηγούμενη Παρασκευή (1/4) το Φως στο Τούνελ έκανε ρεκόρ σε τηλεθέαση και στις δύο κατηγορίες κοινού αγγίζοντας το 51,9% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18 - 54 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο (01:00-01:15) στο 61,3% και σημειώνοντας 47% στο γενικό σύνολο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA