Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που το βράδυ του Σαββάτου κέρδισαν το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας όμως η ένταση δεν εξαφανίστηκε ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Κατσαούνη. Οι Διάσημοι απόλαυσαν πίτσα, λαχταριστό γεύμα για τους μόνιμα πεινασμένους Survivors. Μετά το τέλος του αγώνα, όπως συνηθίζεται, ο Γιώργος Λιανός έσπευσε να θίξει κάποια πράγματα που αφορούν στα όσα συνέβησαν στον αγώνα και τότε ήταν που η κόντρα ανάμεσα σε Κατσαούνη και Καραγκούνια πήρε φωτιά.

Διαβάστε ακόμη: Σουβλάκι: Η πανάκριβη ενέργεια και οι πρώτες ύλες το έκαναν... είδος πολυτελείας για τον Ελληνα

Ο Τάκης είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε ρίξει κατά τη διάρκεια του αγώνα εσκεμμένα χώμα στο πρόσωπο του αντιπάλου του Νίκου Γιάννη, όπως κατηγορήθηκε από τους Κόκκινους, όμως από την πλευρά του ο Κατσαούνης, φανερά εκνευρισμένος τού είπε να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τη Θεσσαλία.

Ο Τάκης όμως, το ίδιο ενοχλημένος με τον Γιώργο είπε ενώπιον όλων πως πιστεύει πως είναι άνθρωπος χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Κατσαούνη ενώ από την πλευρά του ο τελευταίος του είπε ότι δεν δέχεται για κανέναν λόγο τη συγνώμη του.

Όπως ήταν φυσικό, η ατμόσφαιρα για ακόμα μία φορά μύριζε μπαρούτι με τους δύο άντρες να μην καταφέρνουν να βρουν κανένα σημείο επικοινωνίας ή συνεννόησης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA