Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι έμεινε για το Πάσχα; Λιγότερες από δέκα μέρες. Όλα λοιπόν το τελευταίο διάστημα κινούνται σε πασχαλινούς ρυθμούς, ενώ ο καλός καιρός μάς κάνει να αισθανόμαστε περισσότερη αισιοδοξία. Τι έχουμε στο παρασκήνιο της εγχώριας showbiz τώρα; Το Τηλεκοντρόλ έρχεται φορτωμένο. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το μεγάλο χρηματικό ποσό που δώρισε στο Χαμόγελο του Παιδιού

Μήπως το παράκανε η Ναυσικά στο Survivor; 

Αυτό που έκανε η Ναυσικά στο χθεσινό επεισόδιο (13/4) του Survivor, δεν το είχαμε ξαναδεί στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης. Για όποιον δεν πρόλαβε να το δει, η παίκτρια των Κόκκινων λίγο μετά την έναρξη του αγώνα της κόντρα στη Μαίη για το έπαθλο φαγητού, δυσκολεύτηκε σε ένα εμπόδιο και άφησε εντελώς το παιχνίδι. Πριν το κάνει βέβαια ξεστόμισε κάτι για «Παναγία» και φώναξε «δεν παίζω», αποχωρώντας εκνευρισμένη και αφήνοντας την αντίπαλό της να τελειώσει τον αγώνα μόνη της.

Η αντιαθλητική συμπεριφορά της Ναυσικάς, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Την ώρα που έφυγε από τον αγώνα, γύρισε στον πάγκο της και άρχισε να γελάει μαζί με συμπαίκτες της, βλέποντας τη Μαίη να παίρνει τον πόντο. Λίγο αργότερα, η Μαίη πλησίασε και ζήτησε τον λόγο από τους Κόκκινους για τα ειρωνικά γέλια. Μπορεί μετά η Ναυσικά να ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Η αντίδρασή της είχε ήδη καταγραφεί ως η χειρότερη που έχουμε δει στο Survivor

Τι έγινε στο Twitter εκείνη τη στιγμή; Είδαμε έναν καταιγισμό από σχόλια κατά της παίκτριας. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο τραγουδιστής που θα δούμε στο πάρτι της Ένωσης

https://www.instagram.com/p/B7nskyhpgUs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αποχώρηση του Νίκου Αντωνόπουλου από το Survivor ήταν η τελευταία πριν την ένωση των δύο ομάδων και τη νέα σελίδα του παιχνιδιού. Ακολουθεί το μεγάλο πάρτι της ένωσης, στο οποίο οι παίκτες θα φορέσουν τα καλά τους, θα φάνε, θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν και θα διασκεδάσουν. Ποιος διάσημος τραγουδιστής θα βρεθεί εκεί; Δεν θα είναι ο Σάκης Ρουβάς (και αδερφός του Απόστολου) που περίμεναν πολλοί, αλλά ο Νίκος Κουρκούλης, όπως έχει ήδη διαρρεύσει. 

Το νέο τηλεπαιχνίδι του Star 

Ο Λάμπρος Φισφής δοκιμάζεται ξανά στο ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή. Τι κι αν το Dancing With The Stars (που τον είδαμε στο ρόλο του συμπαρουσιαστή της Βίκυς Καγιά) δεν τα πήγε καλά; Οι άνθρωποι του Star τον εμπιστεύονται ξανά. «Οι 100» – Ώρα να τα πούμε, είναι το νέο, διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show – τηλεπαιχνίδι, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και κάνει πρεμιέρα στη late night ζώνη του Star την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 23:30.

Σε αυτό θα βλέπουμε κάθε εβδομάδα τρεις «παίκτες» celebrities. Ο ένας από αυτούς θα είναι σταθερά στο πλατό, σε κάθε εκπομπή και αυτός θα είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο θα εναλλάσσονται κάθε φορά. Στο «Οι 100», captain θα είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος. Απέναντι τους θα βρίσκεται μια γιγαντιαία οθόνη, όπου 100 καθημερινοί άνθρωποι – αντιπροσωπευτικό δημογραφικό δείγμα της Ελλάδας του σήμερα – συμμετέχουν ενεργά στο show συνδεδεμένοι ο καθένας ξεχωριστά μέσω zoom.

Οι 100 αυτοί άνθρωποι απαντούν ζωντανά στις αναπάντεχες, ανατρεπτικές, απρόσμενες, ευφάνταστες ερωτήσεις που απευθύνει ο παρουσιαστής προς τους καλεσμένους, βγάζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα επί τοις 100, δηλαδή μια ρεαλιστική εικόνα του ποιοι είμαστε σαν Έλληνες το 2022

Τρόμαξαν με τα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ 

https://www.instagram.com/p/Camr-e5IKC2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να μην αγχωθούν οι άνθρωποι της εκπομπής του Love It όταν είδαν τα νούμερα της Τετάρτης (13/4) στο δυναμικό κοινό; Η Ιωάννα Μαλέσκου έφτασε με το ζόρι το 2.4%, ένα ποσοστό που δεν είχε καταγράψει ποτέ μέχρι σήμερα στον σταθμό. Λίγο καλύτερα ήταν τα πράγματα στο σύνολο, το οποίο έφτασε στο 8.2%. Ωστόσο με τέτοια νούμερα δύσκολα θα δώσουν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ το πράσινο φως για συνέχιση της εκπομπής και τη νέα σεζόν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA