Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/4) ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος μάς συστήθηκε μέσα από τη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα του. 

Διαβάστε ακόμη: Joseph Gatt: Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε στο Game of Thrones συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικο

«Το σήριαλ "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" μου άλλαξε τη ζωή. Μπήκα με το δεξί και έκανα ένα μεγάλο βήμα σε αυτό που ήθελα να κάνω. Παράλληλα σπουδάζω. Δεν το προβάλλω πολύ στη σχολή, δεν είναι κάτι που ήθελα να το πω ότι κάνω τηλεόραση.

Κατάφερα και δουλεύω πάνω σε αυτό και αφορά εμένα. Όλοι κάνουν κάτι σημαντικό έξω», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός για τη φετινή του επιτυχία. 

Παράλληλα, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα. «Όταν χρειάστηκε να αλλάξω σχολείο ήμουν πάλι ο καινούργιος, ο μόνος από άλλη χώρα στην τάξη. Τα δύο χρόνια αυτά ήταν λίγο περίεργα», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα. 

«Παλαιότερα στη ζωή μου είχα βγει με κοπέλα από τα social media. Δούλευα για πολλά χρόνια στην εστίαση, καφετέριες και μπαρ, οπότε γνώριζα κόσμο. Το φλερτ είναι πιο εύκολο από κοντά. Αναγκαστικά εκεί ερχόμουν σε επαφή με κόσμο. Βλέπεις το πρόσωπο και τις αντιδράσεις του άλλου», δήλωσε σχετικά με τα social media. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA