Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένος παρακολούθησε ο κόσμος του κινηματογράφου την είδηση της σύλληψης του Joseph Gatt για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου μέσω διαδικτύου. Ο 50χρονος Βρετανός ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του Thenn Warg στο Game of Thrones τέθηκε αρχικά υπό κράτηση και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η χειρότερη συμπεριφορά που είδαμε ποτέ και ο τραγουδιστής του πάρτι ένωσης

Η σύλληψή του έγινε από τις αρχές του Λος Άντζελες πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο ο Joseph Gatt γρήγορα αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε την εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων που ορίστηκε. Η έρευνα για την υπόθεσή του συνεχίζεται, με τον ηθοποιό να αρνείται κάθε κατηγορία και να δηλώνει πως θα συνεργαστεί με την αστυνομία για να φανεί η αλήθεια. 

«Προφανώς θέλω να αναφερθώ στους απολύτως φρικιαστικούς και εντελώς αναληθείς ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν πρόσφατα εναντίον μου. Είναι 100% κατηγορηματικά εσφαλμένα και απερίσκεπτα αυτά που γράφτηκαν. Έχω ήδη αναφερθεί στα ψεύδη και τις παραπλανητικές πληροφορίες που αναφέρονται στο σημερινό δελτίο τύπου.

https://www.instagram.com/p/CcTZHV_Przz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία του Λος Άντζελες προκειμένου να φτάσω στην αλήθεια. Ανυπομονώ να ξεκαθαρίσω το καλό μου όνομα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και υποστηρικτές μου που γνωρίζουν ότι όλο αυτό είναι αναληθές και καταλαβαίνουν για νομικούς λόγους ότι δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε ο Joseph Gatt στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Να σημειωθεί τέλος πως ο Gatt εκτός από το Game of Thrones έχει πάρει ρόλους και στο Thor, το Star Trek Into Darkness και το Dumbo. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA