Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλαγή σελίδας για το Survivor με τους παίκτες των δύο ομάδων μετά το πάρτι της ένωσης να ζουν πλέον στην ίδια παραλία. Μπλε και Κόκκινοι αφού πλύθηκαν, έφαγαν, τραγούδησαν και χόρεψαν με τη ψυχή τους, επέστρεψαν στην κανονικότητα του παιχνιδιού και το βράδυ της Κυριακής (17/4) ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς είναι «στα καλύτερά του» - Τραγούδησε Σάκη και έγινε… χαμός

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μπλε ομάδα, καθώς γυναίκες και άνδρες κατάφεραν να κερδίσουν με μεγάλη διαφορά τους αντιπάλους τους και πήγαν παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός έδωσε τον πρώτο λόγο στην κόκκινη ομάδα η οποία και θα έπρεπε να περάσει και πάλι την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Από την διαδικασία ήταν ελεύθερη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και εξασφάλισε την παραμονή της για μια ακόμη εβδομάδα στο Survivor.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε», όπως τόνισε ο Γιώργος Λιανός, καθώς το αποτέλεσμα είχε πια κριθεί μετά την ψηφοφορία στο Survivor της Κυριακής. Και η κάλπη «έδειξε» πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι ο Γιώργος Κατσαούνης!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA