Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι καυγάδες συνεχίζονται και στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί απόψε Μεγάλη Τρίτη (19/4) μετά το χθεσινό επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού κατά τη διάρκεια του οποίου Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια με αποτέλεσμα η παραγωγή να τους χωρίσει και να τους αποβάλει. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Σοφιάννα Αβραμάκη και Τάκη Καραγκούνια - Απόψε η αποχώρηση

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπου θα δούμε τη Σοφιάννα Αβραμάκη να τσακώνεται αυτή τη φορά άσχημα με τον Τάκη, θα είναι το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα λόγω Πάσχα.

Έτσι, οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα αγωνιστούν απόψε για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, ενώ αργότερα στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor.   

Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κατσαούνης, η Τζο Μαριδάκη, η Σοφιάννα Αβραμάκη και ο Άρης Σοϊλέδης

Σύμφωνα με τα spoiler, λοιπόν, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού απόψε, ενώ από το Survivor αποχωρεί η Τζο Μαριδάκη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA