Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/4), η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο και μάλιστα, στο ίδιο σημείο όπου ο Άρης Σοϊλέδης πριν λίγο καιρό είχε βγάλει τον ώμο του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού - Ποιος παίκτης αποχωρεί

Μάλιστα, την ώρα της πτώσης και μέχρι να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να εξεταστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού της, η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έδειξε να «λυγίζει» αφού φώναζε πως δεν αντέχει άλλο και θέλει να γυρίσει σπίτι της. 

Όταν δε επέστρεψε, χρησιμοποιούσε πατερίτσες, ενώ όπως είναι φυσικό, θα απέχει για κάποιο διάστημα από τους στίβους μάχης μέχρι να αναρρώσει πλήρως. 

Ο σύντροφός της και γνωστός τραγουδιστής, Χρήστος Δάντης, θέλησε να της στείλει τη θετική του ενέργεια μέσω story στο προφίλ του στο Instagram - ακόμα και αν εκείνη δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να το δει.

Έτσι, ανέβασε μια φωτογραφία της Ασημίνας από την ώρα του αγώνα και έγραψε: «Όσο πιο δυνατός ένας άνθρωπος, τόσο πιο πολλούς εχθρούς έχει. Υπομονή και περαστικά», στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμά του για επιθέσεις που δέχεται η ίδια μέσα στο παιχνίδι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA