Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε η Τζο Μαριδάκη κατά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, δεδομένου ότι εκείνη την έβγαλε στον τάκο στο Συμβούλιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας παρά το γεγονός ότι έφερε πέντε νίκες στην ομάδα, κάτι που επεσήμανε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (19/4).

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το μήνυμα που έστειλε ο Χρήστος Δάντης μετά από τον τραυματισμό της

«Άλλη μια φορά υποψήφια. Τρίτη φορά. Δεύτερη φορά με βγάζει η Ναυσικά, το έργο επαναλαμβάνεται, το έχουμε ξαναδεί. Πάλι η Ναυσικά δεν έδωσε τον φίλο της, τον Απόστολο, έδωσε εμένα. Πραγματικά θεωρώ ότι είναι ντροπή, με χρησιμοποιούν κάθε φορά επειδή είμαι μικρή για να εξυπηρετήσουν εκείνοι τους προσωπικούς τους σκοπούς και να μείνουν στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούν. Μακάρι να μην είχε πάρει ποτέ αυτή την ασυλία η Ναυσικά, αλήθεια γιατί θεωρώ ότι σε κάποιους εδώ μέσα έχει έρθει η ώρα να βγουν υποψήφιοι και δυστυχώς δεν έχουν όλοι τα κότσια να βρεθούν στον τάκο, όπως βρίσκομαι εγώ αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Τζο Μαριδάκη.

Με τη σειρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δίστασε να πει πως «Η Τζο είχε χθες το θράσος να γυρίσει και να μου πει ότι είναι ντροπή μου που την ψήφισα. Κατ’ αρχήν πρέπει να σταματήσει να κάνει copy paste τα λόγια του Μαρτίκα και σε πρώτη φάση να σκεφτεί κάτι δικό της. Καλό θα ήταν να σκεφτεί και κάποια πράγματα από μόνη της. Δεν είναι πια πέντε χρονών».

Θέση πήρε και ο Στάθης Σχίζας για το όλο θέμα αποκαλώντας την Τζο διπρόσωπη. «Η Τζο είναι ένας άνθρωπος τελείως διπρόσωπος. Όσο δεν είναι προτεινόμενη, δε μιλάει δε λαλάει, όλα καλά. ‘Όταν αντιληφθεί ότι πάει να βγει προτεινόμενη, είναι επικίνδυνη να χαλάσει ισορροπίες, να χαλάσει φιλίες, να δημιουργήσει διχόνοιες, να δημιουργήσει τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Κόκκινων. 

Στη συνέχεια η Τζο συμπλήρωσε πως «Χθες εφόσον βγήκα υποψήφια, είπα την απόλυτη αλήθεια και δέχτηκα απίστευτη επίθεση από το παρεάκι. Τι να πω, πραγματικά ό,τι και να λένε, μου είναι τελείως αδιάφοροι. Δεν μπορώ άλλο με τέτοιους ανθρώπους που μας κοροϊδεύουν μέσα στη μούρη μας και περιμένουν να μη μιλήσουμε λες και είμαστε χαζοί. Εγώ επειδή είμαι μικρή, νομίζουν ότι μπορούν να με κάνουν ό,τι θέλουν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA