Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν νοιάζεται καν για τα αρνητικά σχόλια. Το έχει αποδείξει άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Φέτος, αν και η σειρά του Super Mammy στον ΑΝΤ1 εξόργισε το Twitter από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, εκείνος έκλεισε τα αυτιά του. Επίσης, αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση σε όσα είχαν ακούστηκαν μέσα από το προφίλ του στο Instagram με ένα βίντεο στο οποίο τόνιζε πως «έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Αγκαλιασμένοι στο Πήλιο - Η αφιέρωση για το Πάσχα

Μπορεί να φαίνεται πως το πρότζεκτ του δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, ωστόσο μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά από άποψη τηλεθέασης. Τι έκανε το Super Mammy στο τέταρτο επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα; Σάρωσε, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής τηλεθέασή του στο γενικό σύνολο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής σημείωσε τηλεθέαση 14.1% στο δυναμικό κοινό, ενώ ο μέσος όρος του στο γενικό σύνολο έφτασε το 16.9%, επικρατώντας του ανταγωνισμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA