Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στο «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/4) και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον μονάκριβο γιο της, ενώ έκανε αποκαλύψεις για την επαγγελματική της πορεία, μιλώντας για τις σειρές και τις τηλεοπτικές εκπομπές που αρνήθηκε να κάνει. Η κουβέντα ξεκίνησε για τον μονάκριβο γιο της και ξεκαθάρισε πως «δεν θα είμαι κακή πεθερά γιατί το παιδί μου δεν κάνει κακές επιλογές», είπε η Ελένη Καστάνη.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Καστάνη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή»

Aναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, τόνισε: «Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν 14 χρόνια μαζί. Έχουμε τέλειες σχέσεις αλλά εγώ επέλεξα να μην ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Όταν έχει ένα μικρό παιδί δεν ανοίγεις την πόρτα σου, για να μπει ένας πατριός μέσα, δύσκολη απόφαση. Αισθανόμουν ότι ο γιος μου δεν ήθελε. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί το έχω ζήσει από μέσα και είναι δύσκολο. Ας πάει σε μια δουλειά πιο εύκολη».

«Απέρριψα πολλές προτάσεις για σήριαλ και γι' αυτό δεν έχω παίξει και σε πολλά, αλλά όπου έχω παίξει κατά 90% είναι επιτυχημένα» τόνισε και ανέφερε δύο παραδείγματα που «έκλεισε την πόρτα». Ηταν το «50-50» γιατί «αρχικά είχαν κάνει διανομή ρόλων σε μεγαλύτερους ηλικία άνδρες και δεν θα ταίριαζα», αλλά και τους «Λατρεμένους μας γείτονες» γιατί «ήταν ξένο format», ενώ σε ερώτηση αν την αγάπησε το θέατρο ή τηλεόραση, ήταν κατηγορηματική: Η τηλεόραση.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι: «Είχα πρόταση να κάνω εκπομπή στο MEGA πριν τον Φώτη και την Μαρία, αλλά εγώ ήμουν ηθοποιός και είχα πολλά να δώσω. Επίσης μου πρότειναν εκπομπή μαγειρικής. Ενώ η πρώτη πρόταση από την τηλεόραση ήταν για τον ''Πρωινό Καφέ'' πριν από την Ελένη Μενεγάκη».

Οσο για τις σχέσεις της με τους άλλους ηθοποιούς είπε: «Δεν δημιουργώ πρόβλημα θέλω να κάνω τη δουλειά μου σωστά, αλλά αυτό είναι ενοχλητικό» και εξέφρασε το παράπονό της λέγοντας ότι κάποιοι έπαιρναν τηλέφωνο τους παραγωγούς λέγοντας να μην την πάρουν στην δουλειά επειδή δεν είχαν καλές σχέσεις: «Εγώ δεν το έκανα ποτέ να κόψω το ψωμί του άλλου» είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε: «Αν είχα πρόταση και δεν είχα καλές σχέσεις με τους άλλους ηθοποιούς που είχαν πάρει τους ρόλους, έβρισκα δικαιολογία ότι είχα συμφωνήσει αλλού. Αλλά δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο να πω να μην τους πάρουν στη δουλειά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA