Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεύτερη σερί νίκη για την Κόκκινη ομάδα στο Survivor, η οποία μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι κέρδισε και το δεύτερο μεγάλο έπαθλο του Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς οδηγήθηκαν με λιμουζίνα σε μία βίλα, όπου απόλαυσαν χαλαρωτικό μασάζ, ένα πλούσιο γεύμα, και ένα… 80's party, την ώρα που οι «Μπλε» συνεχίζουν να τσακώνονται στην καλύβα τους.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - «Μπήκε διατεταγμένα στο Survivor, είναι τηλεοπτική κατάντια»

Το επεισόδιο της Τρίτης του Πάσχα (26/4) ξεκίνησε με τους Διάσημους να περιγράφουν στους Μαχητές το ταξίδι στο Μαϊάμι, αλλά και με τον Γιώργο Κατσαούνη να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, που τους έδωσε τη δυνατότητα να ζήσουν κάτι το μοναδικό.

Την ίδια ώρα ωστόσο, οι ηττημένοι είχαν να αντιμετωπίσουν τη βροχή στην καλύβα τους, αλλά και την πείνα τους, ενώ συνέχιζαν τον διχασμό, με τη Σοφιάνα Αβραμάκη να δηλώνει πως «δικαίως στο Μαϊάμι πήγαν οι κόκκινοι». Το σχόλιο της Σοφιάνας προκάλεσε αντιδράσεις στην ομάδα της, με τους Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Τάκη Καραγκούνια να είναι έξαλλοι με την συμπαίκτρια τους.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν στον στίβο μάχης και η νίκη για τους κόκκινους ήρθε πολύ πιο εύκολα με τελικό 10-4. Αυτήν τη φορά οι κόκκινοι μπορούσαν να επιλέξουν δύο κορίτσια από την αντίπαλη ομάδα για να απολαύσουν το έπαθλο. Οι τυχερές ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη κι η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

Η επιλογή των κόκκινων για τις δυο παίκτριες των μπλε, αλλά και το γεγονός ότι Σοφιάνα και Μαίη τραγούδησαν με τους κόκκινους προκάλεσε απογοήτευση και νέες γκρίνιες για τους ηττημένους. Μάλιστα, Σπύρος Μαρτίκας και Τάκης Καραγκούνιας τσακώθηκαν στην καλυβα τους. Ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τον Σπύρο Μαρτίκα για αλλαγή συμπεριφοράς και στρατηγικής απέναντι στους συμπαίκτες του, με τον φαρμακοποιό να εξηγεί πως ό,τι κάνει το κάνει για το καλό της ομάδας του. Ο μισθοφόρος το πήγε ακόμα πιο πέρα και μίλησε ανοιχτά για «στημένους» αγώνες ασυλίας προς όφελος της Κόκκινης ομάδας. Μάλιστα στις θέσεις των πρώτων υποψηφίων προς αποχώρηση είδε εκείνον και τον Κωνσταντίνο.

Οι Κόκκινοι σε τελείως διαφορετικό κλίμα, επιβιβάστηκαν σε μία super lux λιμουζίνα που τους οδήγησε στην πολυτελή βίλα του Casa de Campo, την περιοχή «φιλέτο» του Άγιου Δομίνικου, που έχουν επιλέξει για προορισμό τους αγαπημένοι σταρ του Χόλιγουντ, με Κατσαούνη, Στάθη και Ασημίνα να τιμούν δεόντως και το τραμπολίνο της βίλας.

Οι Κόκκινοι μαζί με τη Σοφιάννα και τη Μέι απόλαυσαν στη συνέχεια ένα χαλαρωτικό μασάζ, αλλά και beauté προσώπου και άκρων. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα λουκούλειο γεύμα και η βραδιά έκλεισε με flashback πάρτι στα 80's.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA