Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έλεν ΝτεΤζένερις γιόρτασε μέσα από την εκπομπή της The Ellen DeGeneres Show την Πέμπτη (28/4) τα 25 χρόνια από τη στιγμή που έκανε coming out μέσα από την πετυχημένη κωμική σειρά Ellen του ABC με πρωταγωνίστρια την ίδια. 

Διαβάστε ακόμη: Johnny Depp: Η Αμπερ Χερντ έβγαινε με τον Ελον Μασκ, ενώ χώριζε με τον ηθοποιό

Το επεισόδιο είχε τίτλο «The Puppy Episode» και προβλήθηκε στις 30 Απριλίου 1997 και μάλιστα, δεν ήταν μόνο η Έλεν ΝτεΤζένερις που είπε ότι ήταν λεσβία, αλλά coming out έκανε και ο χαρακτήρας της στη σειρά. 

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, στην αρχή της εκπομπής, η ΝτεΤζένερις αποκάλυψε πως πως τότε οι άνθρωποι του χώρου «με προειδοποίησαν ότι θα καταστρέψει την καριέρα μου και είχαν δίκιο για λίγο. Στην πραγματικότητα, για τρία ακριβώς χρόνια, δεν είχα καριέρα. Αλλά κοιτάξτε με τώρα». 

Στη συνέχεια τόνισε πόσο σημαντικό είναι να μάθουμε να αποδεχόμαστε και να αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους για τον «αυθεντικό τους εαυτό», ενώ δεν έκρυψε πως «Δεν έβλεπα πολλούς ανθρώπους σαν εμένα στην τηλεόραση όταν ήμουν παιδί» αν και την ενθαρρύνει το γεγονός ότι τις τελευταίες δύο δεκαετίες η κοινωνία έχει κάνει μεγάλα βήματα στο συγκεκριμένο θέμα, δηλώνοντας αισιόδοξη πως θα γίνουν ακόμα περισσότερα βήματα στο μέλλον. 

Να θυμίσουμε ότι η ΝτεΤζένερις παντρεύτηκε την σύντροφό της, Πόρσια Ντε Ρόσι το 2008 μετά τη νομιμοποίηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών στην Καλιφόρνια.

Τέλος, η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. «Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι αυτή η εκπομπή δεν θα είχε επιτυχία επειδή ήμουν ανοιχτά γκέι και τους διαψεύσατε. Αυτή η δουλειά ήταν τεράστια τιμή για μένα και σας ευχαριστώ που με βάζετε στα σπίτια σας 19 χρόνια τώρα και με αποδέχεστε γι' αυτό που είμαι. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα αυτήν την πλατφόρμα όχι μόνο για να δώσω μια φωνή στην γκέι κοινότητα, αλλά σε όλους τους ανθρώπους που νιώθουν ότι δεν τους βλέπουν. Αυτό για μένα είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανη. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», τόνισε η Έλεν ΝτεΤζένερις, η οποία διανύει την τελευταία σεζόν του διάσημου σόου της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA