Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μπλε ομάδα του MasterChef οδηγήθηκε σε μία ακόμη διαδικασία ψηφοφορίας, καθώς έχασε στην ομαδική δοκιμασία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, Δημήτρης Ταϊρίδης και Χριστόφορος Κατσιάνας είχαν έναν άγριο καυγά και τα... «γαλλικά» έπεσαν βροχή. Ο πρώτος ισχυρίστηκε πως άκουσε τον Χριστόφορο και τον Νίκο Μπέρκα να συνεννοούνται για το τι θα ψηφίσουν και μάλιστα έριξε στον πάγκο τους καλαμπόκι, λέγοντας πως είναι κότες.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο Χριστόφορος θυμήθηκε τον αδερφό του και συγκινήθηκε - «Σκοτώθηκε σε τροχαίο, έφυγε ευτυχισμένος»

Ο Χριστόφορος έγινε έξαλλος κι είπε: «Αυτό δεν το έχω κάνει σε καμία ψηφοφορία. Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να με επηρεάσουν αλλά δεν θα επηρεαστώ. Τους λέω ότι εγώ ψηφίζω με τα δικά μου γ…α κριτήρια. Δεν θα με αλλάξει κανένας εδώ μέσα. Έχω προσωπικότητα και χαρακτήρα. Αυτός έχει προσπαθήσει να μου αλλάξει ψηφοφορία. Στα π…α μου θα του το λέω συνέχεια για να καταλάβει. Δεν με αλλάζεις. Αν μου καρφωθεί κάτι, ψηφίζω έτσι. Πάρε το γ…ο το μπλοκάκι και ψήφισέ με».

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης άρχισε να βρίζει και να τους λέει: «Αμα γυρίσω, θα σας γ…ω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA