Μενού
  • Α-
  • Α+

Το απόλυτο χάος επικράτησε για ακόμη μία φορά ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας του Survivor, με τον καυγά να αρχίζει από τον αγωνιστικό χώρο, όταν κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος για την ασυλία, Σοφιάννα Αβραμάκη και Τάκης Καραγκούνιας ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση και αντάλλαξαν πολύ βαριές κουβέντες, ενώ η ένταση συνεχίστηκε με τον άγριο καυγά του τελευταίου με τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή μία προσβλητική για μερικούς φράση που είπε ο μισθοφόρος στη συμπαίκτριά του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Οι «Κόκκινοι» ζήτησαν το ρύζι τους πίσω και οι «Μπλε» έγιναν έξαλλοι - Το Twitter κατακεραύνωσε τον Ρουβά

«Σου έκανε αυτό που σου άξιζε. Ναι! Μην κοιτάς τι σού έκανε, τι τής είπες και στο έκανε. Είσαι αγενέστατος και απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία και να σε στείλουμε να ξεβρωμίσει η ομάδα, βρωμιάρη. Να σέβεσαι τις γυναίκες, να σέβεσαι ένα κορίτσι που έτρεχε για να πάρεις εσύ τη νίκη και να σου εξασφαλίσει την ασυλία. Δεν την αξίζεις την ασυλία», φώναξε ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον Τάκη Καραγκούνια να κατηγορεί τον συμπαίκτη του ότι κάνει reality.

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας το κέρδισε τελικά η Κόκκινη ομάδα, με αποτέλεσμα η ένταση της Μπλε ομάδας να οδηγηθεί και στο συμβούλιο του νησιού.

«Υπάρχει τεράστια ασυμφωνία χαρακτήρων την οποία πάρα πολλές φορές έχουμε κρύψει κάτω από το χαλί προσπαθώντας να συμβιώσουμε αρμονικά αλλά κάπου έρχεται ο πραγματικός χαρακτήρας του καθενός, βγαίνει στην επιφάνεια, εκδηλώνεται και πρέπει ο καθένας να το διαχειριστεί μόνος του», δήλωσε με τη σειρά της η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Σχολιάζοντας την απόφαση των συμπαικτών του ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως περίμενε να είναι εκείνος ο πρώτος υποψήφιος και δήλωσε πως δεν φοβάται κανέναν, ενώ η ένταση συνεχίστηκε με τον μισθοφόρο να επιτίθεται φραστικά στον Σπύρο Μαρτίκα κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για αλλαγή συμπεριφοράς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA