Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλό μήνα σε όλους. Δεν μας τα είπε καλά ο καιρός αυτό το τριήμερο, αλλά δεν πτοούμαστε. Το Τηλεκοντρόλ επιστρέφει με όλα τα νέα που πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Πασχάλης Τερζής: Πέρασε μία περιπέτεια, έκανε εγχείρηση και είναι καλά λέει η Εύη Δρούτσα

Θα δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη στην TV; 

https://www.instagram.com/p/CXBOoIAonqJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της εγχώριας showbiz είναι φυσικά ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο εξαιρετικός ηθοποιός, του οποίου η σχέση με τη Δέσποινα Βανδή συνεχίζει να απασχολεί έντονα τα media, βρίσκεται απ' ότι φαίνεται σε συζητήσεις για ένα νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει ο Alpha. Πρόκειται για μια σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία αφορά την ιστορία μιας τραγουδίστριας σε νυχτερινά κέντρα της επαρχίας. 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ίσως πάρει τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, με τον άλλο να πηγαίνει στον Γιάννη Στάνκογλου. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών του ΑΝΤ1, κάτι που δείχνει πως υπάρχει «χημεία».  

Ελεύθερη πτώση για τον Μάρκο Σεφερλή

Δεν ξεκίνησε καλά ο Μάιος για τον Μάρκο Σεφερλή. Κι αυτό γιατί το επεισόδιο του Super Mammy που προβλήθηκε αυτή την Κυριακή έμεινε αρκετά πίσω στον πίνακα της τηλεθέασης. Ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 δεν σημείωσε διψήφια νούμερα, φτάνοντας το 7.7% στο δυναμικό κοινό και μόλις το 7.3% στο γενικό σύνολο. Αντίθετα, η Γη της Ελιάς και το Survivor σημείωσαν 29.7% και 24.7% αντίστοιχα στο γενικό σύνολο. 

Αποχώρηση από την ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου 

https://www.instagram.com/p/CdBMcvFoe1s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο MEGA ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής η Σίσσυ Χρηστίδου. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο πρώην παίκτης του Survivor θα λάβει μέρος στο «Asia Express», το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star κι έτσι δεν θα παραμείνει στο πλευρό της παρουσιάστριας.

«Ξέρω πως δε θα σε χάσω, αλλά μου λείψεις. Σήκωσέ το, το καλό που σε θέλω. Νικητής», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη λεζάντα της ανάρτησης, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να της απαντάει: «Ευχαριστώ για όλα».

Νέο «χτύπημα» της Βικτόρια Χίσλοπ στην ΕΡΤ

Η πολυσυζητημένη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ αναμένεται να «προσγειωθεί» στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Μετά την επιτυχημένη πορεία της σειράς «Καρτ Ποστάλ», το νέο πρότζεκτ θα αποτελεί το sequel του «Νησιού».

Η νέα δραματική σειρά, που αποδεικνύεται επίκαιρη όσο ποτέ, διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50, και έχει στο επίκεντρό της τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο. Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ στο καστ των πρωταγωνιστών συμπεριλαμβάνονται πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, θα αρχίσουν τον Μάιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA