Μενού
  • Α-
  • Α+

Απαιτητική ήταν η πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας στο MasterChef και έβαλε τους παίκτες σε μεγάλο δίλημμα, με τον Μάριο να αναδεικνύεται ο πιο άτυχος της βραδιάς, καθώς παρόλο που κέρδισε στο Mystery Box, στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε, παρέδωσε ωμό πιάτο στους κριτές. Ο Μάριος ανέφερε στεναχωρημένος πως σκέφτηκε να μην το παραδώσει. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης τού είπαν τότε πως το πιάτο του αυτό είναι ένα από τα ομορφότερα πιάτα που έχει ετοιμάσει ποτέ και πως είναι κρίμα που δεν μπορούν να το δοκιμάσουν.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Φανή Ζιώγα: «Συνειδητοποίησα ότι είμαι bisexual στα 17 μου, ο παππούς μου με στήριξε»

Μάλιστα, ανέφεραν ακόμα στον μάγειρα πως θα μπορούσε να το είχε «σώσει» αν έβαζε το κρέας για κάποια δευτερόλεπτα ακόμα στο τηγάνι. Ο Παναγιώτης ήταν εκείνος που κέρδισε στο Τεστ Δημιουργικότητας, για δεύτερη φορά στον διαγωνισμό και κέρδισε και την κάρτα ασυλίας, η οποία δίνεται για τελευταία φορά στον διαγωνισμό, ενώ κέρδισε και μία κουζινομηχανή.

https://www.instagram.com/p/CdEjaEvqqRJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οσο για τους υποψήφιους προς αποχώρηση, εκτός από τον Μάριο που παρέδωσε πιάτο με ωμό κοτόπουλο, ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν εκτός θέματος, καθώς χρησιμοποίησε αμύγδαλο, ενώ ο Νίκος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τα άγρια σπαράγγια.

https://www.instagram.com/p/CdEjn7iqQMq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τρεις τους λοιπόν, θα φορέσουν μαύρες ποδιές και θα διαγωνιστούν στο επεισόδιο της Τρίτης (3/5) στη Δοκιμασία Αποχώρησης

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, εκτός από το μαγειρικό κομμάτι, μονοπώλησε και η εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά. Ο κριτής εμφανίστηκε με tolal λευκό ντύσιμο και οι χρήστες του Twitter σχολίασαν το ντύσιμό του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA