Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από το χθεσινό επεισοδιακό Συμβούλιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας (2/5) ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη, αλλά και των υπόλοιπων συμπαικτών του στη Μπλε ομάδα που τον υποστηρίζουν, χωρίς να μασήσει τα λόγια του. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Αντωνά: Ξέσπασε για Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννα Αβραμάκη - «Τραγικό, λες και παίζω εγώ στο Survivor» 

«Φτου σας, ξεφτίλες! Αποκαλυφθήκατε. Έλαμψε η αλήθεια που έλεγα. Βγήκα αληθινός και θα το δει το κοινό ότι βγήκα αληθινός που στήνετε ψηφοφορίες που έχετε επικοινωνία με τον έξω κόσμο… Παλιοξεφτίλες που πιέσατε κι εκβιάσατε στο συμβούλιο τη Στέλλα για να της δέσετε τα χέρια να ψηφίσει τον Εμμανουήλ, αλλά δεν σας βγήκε, ψηφίστηκε η Βρισηίδα. Θα λάμψει η αλήθεια, το κοινό βλέπει», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Χθες δικαιώθηκα για άλλη μια φορά, έστω μακροπρόθεσμα κι είχα την υπομονή, το σθένος και τη δύναμη να μπορέσω να αντισταθώ μόνος μου απέναντι σε αυτούς. Έλαμψε η αλήθεια και ξεσκεπάστηκαν. Ο Σοϊλέδης θα πρέπει επιτέλους να φερθεί σαν άντρας κι όχι σαν μικρό αγοράκι που φέρεται τον τελευταίο καιρό. Έχεις κλέψει από εμάς το να είμαστε όλοι ίσοι. Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης. Το μόνο που έκανες ήταν να έχεις επικοινωνία με το τηλέφωνο κάποιου που είχες βρει και να έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Και όχι για να λες "σ' αγαπώ" στη γυναίκα σου όπως είπες και να ξέρεις αν είναι καλά. Γιατί και εγώ θέλω να πω "σ' αγαπώ" στην κορούλα μου και τη μητέρα μου που έχασε τον άντρα της, τον πατέρα μου, ένα "σ' αγαπώ" και δεν έχω τη δυνατότητα. Και εσύ αυτό που έκανες ήταν να έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Έχεις επικοινωνία για να σου λέει η κοπέλα σου τι γίνεται εδώ μέσα.

Σου είπε η κοπέλα σου ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε όσα έκανες με την Σοφιάννα, ας μην τα έκανες να μην τα έλεγε που σε έβγαλε στη φόρα κι έπεσες σαν τον ποντικό στη φάκα. Είπες στον Εμμανουήλ ότι "ξέρω τι έχεις πει και σε παρακαλώ να διορθώσεις γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει με όσα έχεις πει για εμένα και την Σοφιάννα"» συνέχισε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Σε άλλο σημείο του επεισοδίου ο Τάκης είπε: «Δεν ντρέπεστε, ρε παλιο κλεφτοκοτάδες που κλέψατε και θέλετε να είμαι ήρεμος εδώ και δύο εβδομάδες; Ποιον κοροϊδεύεις, ρε Ταλάντσεβ; Εμένα; Φύγε μακριά όσο είναι δυνατόν από αυτόν γιατί είσαι και καλός παίκτης και μπορείς να έχεις μέλλον εδώ. Δεν βλέπεις ότι παραποιεί τα πράγματα και λέει συνέχεια ψέματα για να επικρατήσει αυτός; Δεν ντρέπεται λιγάκι; Μιλάει συνέχεια για γάμο και κάνει όλα αυτά τα αίσχη και τα έκτροπα εδώ μέσα; Αλλά έχει πισωγυρίσματα ο καιρός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA