Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Κωστόπουλος, σκηνοθέτης της σειράς του Alpha «Σασμός», παραιτήθηκε μετά την καταγγελία για βιασμό από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου. Ο ίδιος προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, χαρακτηρίζοντας ψευδή όλα όσα υποστηρίζει η άλλη πλευρά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο Happy Day σχολίασαν την απόφαση του Κώστα Κωστόπουλου.

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Αθανασοπούλου: Ποια είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για τον βιασμό της

«Θα πω ότι είμαστε εδώ σαν άνθρωποι, σαν κοινωνία, σαν επαγγελματίες να υποστηρίζει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία, άνδρα ή γυναίκα, νέο ή μεγαλύτερο. Αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή στην κοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, επικροτώ τις πλευρές και τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να προσφύγουν και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτός θα πρέπει να είναι σωστός ο τρόπος, και όχι η ανθρωποφαγία στα social media, ούτε η ανθρωποφαγία γενικότερα.

Θέλω να πιστεύω πως οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι αυτοί που αποδίδουν τις ευθύνες, τις ποινές και τελικά βάσει αυτών να πορευόμαστε. Εμείς πραγματικά είμαστε εδώ σε περίπτωση που μας παρακολουθεί η Έλενα Αθανασοπούλου αν θέλει να μας υποδείξει τον δικηγόρο της ή να πει η ίδια κάτι να τη φιλοξενήσουμε για να της αποδείξουμε και έμπρακτα ότι είμαστε εδώ για να τηρήσουμε σωστές και ίσες αποστάσεις» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA