Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τη Eurovision πλέον να βρίσκεται λιγότερο από μια εβδομάδα μακριά μας, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου έκαναν μια στάση στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ πριν μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό το Τορίνο. Οι δύο δημοφιλείς παρουσιαστές του θεσμού, μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, θυμήθηκαν ένα συγκεκριμένο γεγονός, όταν η Πορτογαλία είχε μια κακή παρουσία και αποκλείστηκε και έκαναν έμμεσο χιούμορ, όμως το μετάνιωσαν.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης: Επτά ιερείς αντιδρούν στην καμπάνια του υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων

«Πολλά τραγούδια κατά καιρούς δεν είναι ωραία. Να μην ξεχνάμε ότι αυτό που κάνουν είναι πολύ δύσκολο, για πολλά χειροκροτήματα. Να ξέρεις ότι σε βλέπουν 200 εκατομμύρια άνθρωποι», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντώντας σε ερώτηση των παρουσιαστών.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Μαρία Κοζάκου, η οποία ανέφερε σχετικά με τις κακές κριτικές πως «είναι ένα ηθικής τάξεως ζήτημα που το συζητάμε συχνά. Εμείς βλέπουμε τα παιδιά και ξέρουμε και τις δυσκολίες. Κάποιοι είναι κουλ και άλλοι πολύ αγχωμένοι. Θυμάμαι ένα περιστατικό με την Ελεονώρα από την Πορτογαλία. Ήταν μια κακή παρουσία της Πορτογαλίας τότε και κάναμε ένα πολύ έμμεσο χιούμορ.

Όταν αποκλείστηκε η Πορτογαλία στον ημιτελικό, είδαμε την Ελεονώρα κλαμένη να πηγαίνει στα καμαρίνια. Αυτό ήταν το επιστέγασμα ότι δεν θα κακολογήσουμε ποτέ κανέναν άνθρωπο. Δεν θα μιλήσουμε με υποτιμητικά λόγια για κανέναν. Η προσπάθεια που καταβάλλουν είναι πολύ μεγάλη. Έχουν όνειρα και υπάρχει φοβερή κούραση. Κάτι φορές και η ίδια η χώρα μπορεί να το ξέρει ότι δεν στέλνει καλό τραγούδι». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA