Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντάσεις, αλλά και συγκινητικές εκπλήξεις περιμένουν τους παίκτες του Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης (10/5). Οσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού στο χθεσινό επεισόδιο, καθώς και οι επιλογές των παικτών για τους υποψήφιους προς αποχώρηση δεν θα μείνουν ασχολίαστες, με τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ να λέει πως ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε μεγάλη ανατροπή υποδεικνύοντας ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Αρη Σοϊλέδη.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποβολή του – Το ευτράπελο με τη βαλίτσα του

«Ο Τάκης έκανε την ανατροπή, όπως είχα κάνει κι εγώ με την ατομική ασυλία. Για άλλη μια φορά δεν τους βγήκε το σχέδιο και η στρατηγική τους», ακούγεται να λέει ο παίκτης των Μπλε, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρει πως, για τον ίδιο, η μόνη στρατηγική είναι η αγάπη του κόσμου.

Οι παίκτες στη συνέχεια μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και εκεί τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Οπως βλέπουμε και στο trailer για το αποψινό επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία μετά από 138 ημέρες στον Αγιο Δομίνικο να συνομιλήσουν τηλεφωνικά με τις οικογένειές τους και όλοι ξεσπούν σε κλάματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA