Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση και τσακωμούς παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και απ' ότι φαίνεται το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί και σήμερα. Οσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, καθώς και οι επιλογές των παικτών για τους υποψήφιους προς αποχώρηση δεν θα μείνουν ασχολίαστες, με τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ να λέει πως ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε μεγάλη ανατροπή υποδεικνύοντας ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Αρη Σοϊλέδη.

Διαβάστε ακόμη: Survivor Trailer: Το έπαθλο που θα «λυγίσει» τους παίκτες και τα καρφιά περί στρατηγικής

Οπως βλέπουμε και στο trailer για το αποψινό επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία μετά από 138 ημέρες στον Αγιο Δομίνικο να συνομιλήσουν τηλεφωνικά με τις οικογένειές τους και όλοι ξεσπούν σε κλάματα.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει αυτό το τόσο συγκινητικό έπαθλο επικοινωνίας; Σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο αυτοί θα είναι οι Μπλε, παίρνοντας μια νίκη τεράστιας ψυχολογικής σημασίας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA