Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Παπαγεωργίου, μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 την Τετάρτη (4/5) για το γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη, λέγοντας πως ήθελαν να μην πάρει μεγάλη δημοσιότητα, αλλά και πώς εκείνος έχει αλλάξει μέσα από τη σχέση τους.

Διαβάστε ακόμη: Σκοτεινή Θάλασσα - Επόμενα επεισόδια: Ξένια, Ηρακλής και Θεμιστοκλής μπροστά σε μια πολύ μεγάλη έκπληξη

«Με τη Δανάη κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να παραμείνει μυστικός ο γάμος μας. Είναι μία στιγμή που θες πραγματικά να μείνει ιδιωτική. Νομίζω τα καταφέραμε σε ένα βαθμό. Θέλαμε να είναι ένα πολύ ωραίο πάρτι για τους φίλους μας και να μην πάρει διαστάσεις για να μη νιώσει και ο κόσμος άβολα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Αποφασίσαμε να παντρευτούμε μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και ήδη συγκατοικούσαμε. Η συγκατοίκηση γενικά είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ σε μία σχέση, το βασικό τεστ. Λένε ότι το παιδί αλλάζει πράγματα στον γάμο, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει», πρόσθεσε.

Δεν έκρυψε πως δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να παντρευτεί, εξηγώντας και τον λόγο. «Νομίζω ότι επειδή είμαι ρομαντικός, έβλεπα θετικά τον γάμο και όχι όπως κάποιοι που θεωρούν ότι τελειώνει η ζωή τους μετά τον γάμο. Μου αρέσει πολύ να πιστεύω στον ρομαντισμό που φτιάχνεται σε μία στιγμή», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός. 

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη δεν ήταν εντελώς έκπληξη. «Δεν ήταν κάτι που δεν το περίμενε. Είχαμε συζητήσει για τον γάμο με τη Δανάη, αλλά δεν ήξερε το πότε ή το πώς θα γίνει», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, δίχως να διστάσει να παραδεχτεί πως η σχέση τους «Εμένα με γλύκανε σαν άνθρωπο, ήμουν πολύ νευρικός. Με τη Δανάη έγινα πιο ελαφρύς και υπομονετικός και λιγότερο νευρικός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA