Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην παρέα του «Breakfast@Star» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/5) o Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef. Ο «Μπόμπαινας» μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, λέγοντας ότι ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, ενώ έριξε τα καρφιά του στην πρώην συμπαίκτριά του, Ελπίδα Μορφούλη. «Με την Ελπίδα, δεν έχεις καμία Ελπίδα. Είναι εντελώς διαφορετική μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σαν να πρόκειται για δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Μου ζήταγε συγγνώμη στις επιστροφές», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Το παρασκήνιο με τον Μπόμπαινα στο MasterChef και το συμβόλαιο χιλιάδων ευρώ για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ανέφερε ακόμα, πως κατάλαβε αμέσως ότι κάτι είχε κάνει λάθος στο πιάτο του και θα αποχωρούσε. Όπως είπε στη συνέχεια, ο Νικήτας χάρηκε ιδιαίτερα που ο ίδιος αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef και κάπως έτσι, πάτσισαν, καθώς και εκείνος είχε χαρεί, όταν αποχώρησε ο κολλητός του Νικήτα, ο Πέτρος. «Ξέραμε από την αρχή ότι εγώ και ο Νικήτας δεν συμπαθούμε ο ένας τον άλλο», ανέφερε.

«Στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να γυρίσω στο σπίτι, να χαιρετήσω τον Γιάννο», δήλωσε ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού, ενώ πρόσθεσε πως: «Ποτέ δεν θα μπορούσα να τον επηρεάσω ή εκείνος εμένα».

Οσο για το «τεφτέρι» που είχε δηλώσει ότι έχει από την αρχή του παιχνιδιού και από το οποίο, διέγραφε τα ονόματα όσων τον ενοχλούσαν, δήλωσε: «Όποιος ενοχλείται από αυτό, μπορεί να πιει ξύδι. Λυπάμαι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA