Μενού
  • Α-
  • Α+

Φτάσαμε ήδη στα μισά αυτής της εβδομάδας και ούτε που το καταλάβαμε. Μα ήταν αυτός καιρός για Πρωτομαγιά; Τέλος πάντων, τα σημάδια για την ώρα είναι θετικά, η θερμοκρασία θα ανέβει σιγά σιγά και θα ανέβει μαζί και η ψυχολογία μας. Μέχρι τότε τι καλύτερo από ανάγνωση του Τηλεκοντρόλ;

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο Παναγιώτης κέρδισε σε δύο δοκιμασίες και πήρε 7.000 ευρώ – Η αλλαγή που εξόργισε το Twitter

Το παρασκήνιο με την παραμονή του Μπόμπαινα στο MasterChef

https://www.instagram.com/tv/Cbx9d1MssPW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το φετινό MasterChef μέχρι και αυτή τη στιγμή κινείται σε μέτρια απόδοση (σε σχέση με προηγούμενες σεζόν) όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης. Είτε το έχεις δει, όμως, φέτος είτε όχι σίγουρα γνωρίζεις έναν παίκτη. Μιλάμε φυσικά για τον Δημήτρη Ταϊρίδη, γνωστό και ως Μπόμπαινα. Μπορεί να μην είναι ο πιο ταλαντούχος μέσα στο σπίτι του MasterChef, αλλά είναι αυτός που φέρνει τα μεγαλύτερα νούμερα στο ριάλιτι με τη γενικότερη συμπεριφορά του.

Αυτό φυσικά το γνωρίζει και η παραγωγή, γι' αυτό και προσπαθεί από το ξεκίνημα του παιχνιδιού να τον κρατήσει με κάθε τρόπο μέσα. Είχε δεύτερη ευκαιρία στις οντισιόν, είχε δεύτερη ευκαιρία μετά την αποχώρησή του και όταν επέστρεψε στο MasterChef, ενώ το βράδυ της Τρίτης (3/5) μέχρι και οι κανόνες άλλαξαν για να παραμείνει στο παιχνίδι. Και θα μείνει κι άλλο απ' ότι είδαμε, αφού αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει αποχώρηση. 

Όπως είναι λογικό αυτό το πράγμα εκνεύρισε τους χρήστες του Twitter που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σε νέο ρόλο Παναγιώταρου - Στικούδη

https://www.instagram.com/p/CaPhftRg_2O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια νέα εκπομπή ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Στικούδη θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι δύο τους έχουν προτείνει να αναλάβουν την παρουσίαση μιας lifestyle εκπομπής με πρωτότυπο κόνσεπτ, έχοντας μάλιστα ήδη «γράψει» και τον πιλότο της, ο οποίος πάει ολοταχώς για έγκριση. Αν τελικά πάρει το «πράσινο φως» τότε πιθανότατα να μπει στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου της νέας σεζόν. 

Πού θα πάει τελικά ο Αδύναμος Κρίκος;

https://www.instagram.com/p/CAaC7YFghvY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ο Αδύναμος Κρίκος «φεύγει» από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το πού θα πάει και αν θα πάει αλλού είναι ένα θέμα. Ενδιαφέρον πάντως έχει δείξει για το τηλεπαιχνίδι η ΕΡΤ και μένει να δούμε τι θα γίνει από τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε πως στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης υπάρχει ήδη ένα τηλεπαιχνίδι, το Πες και Βρες με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή. Αν τώρα μετακομίσει εκεί και ο Αδύναμος Κρίκος ίσως δούμε το πρόγραμμα να αλλάζει κάπως. Φυσικά, όλοι θα ήθελαν να συνεχίσει να το παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος έχει συνδεθεί με αυτό το κόνσεπτ, ωστόσο για την ώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο. 

Όλα τα λεφτά για τη Ζέτα Μακρυπούλια 

Όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έχει γίνει κι ένας χαμός με την Ζέτα Μακρυπούλια και παραμονή της στον ΑΝΤ1. Βλέπετε η τρομερή επιτυχία του «Ρουκ Ζουκ» ανάγκασε το MEGA να την προσεγγίσει, μιας και το συμβόλαιό της ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Καινούργιου, η Ζέτα δεν πάει πουθενά, με τον ΑΝΤ1 να της προσφέρει νέο συμβόλαιο πολλών χιλιάδων ευρώ! 

«Εγώ αυτό που θέλω να πω, δεν θέλω να μιλάμε για χρήματα, δεν είναι κάτι που με αφορά. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι, από τις γυναίκες, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη του AΝΤ1», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με την Μακρυπούλια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA