Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στο Survivor και αν επιβεβαιωθούν όλα τα spoilers, τότε η Κόκκινη ομάδα απλά θα διαλυθεί με αποτέλεσμα να είναι επιτακτική η ανάγκη να δημιουργηθούν νέες ομάδες.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Κατσαούνης - Survivor: Διασκέδασε με πρώην συμπαίκτες του μετά την αποβολή του

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τους Μπλε και τους Κόκκινους να αγωνίζονται για το έπαθλο φαγητού, ενώ αργότερα στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers, αυτή η αποχώρηση δεν θα είναι η μόνη που θα δούμε αυτές τις ημέρες από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού θα ακολουθήσει άλλη μία οικειοθελής αυτή τη φορά.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά το αποψινό αγώνισμα, οι Κόκκινοι φέρονται να είναι αυτοί που θα νικήσουν το πολυπόθητο φαγητό - σύμφωνα με τα spoilers - και θα πάνε χορτάτοι στο Συμβούλιο του Νησιού. 

Εκεί ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος από τους ακόλουθους τέσσερις υποψηφίους θα αποχωρήσει: Απόστολος Ρουβάς, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Άρης Σοϊλέδης και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τον «κλήρο» να πέφτει στον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος και αποχωρεί από το παιχνίδι. 

Θα ακολουθήσει, όμως και μια οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor πάλι από την ομάδα των Κόκκινων. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, σύμφωνα με τα spoilers, θα ανακοινώσει ότι φεύγει από το παιχνίδι, επικαλούμενη στην παραγωγή προσωπικούς λόγους

Δεν είναι σίγουρο αν η αποχώρηση της Ναυσικάς θα γίνει απόψε ή στο επεισόδιο του Σαββάτου, το σίγουρο, όμως, είναι ότι εάν όντως η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας αποχωρήσει τότε θα αλλάξουν όλα στο παιχνίδι και η αλλαγή στη σύσταση των ομάδων μάλλον θα φαντάζει μονόδρομος αφού οι Κόκκινοι θα έχουν ουσιαστικά διαλυθεί.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA