Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση από το Survivor μαζί με τους Ασημίνα Χατζηανδρέου, Απόστολο Ρουβά και Άρη Σοϊλέδη και στην αρχή του σημερινού επεισοδίου, ο παίκτης των Μπλε «λύγισε». 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σοφιάννα Αβραμάκη: Η συνάντηση με τη Μαρία Αντωνά - «Υπάρχει ένταση γιατί υπάρχει ο Καραγκούνιας»

«Ξύπνησα σήμερα πάρα πολύ νωρίς σήμερα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί σκέφτομαι ότι το Survivor είναι ένα πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Δε θέλω να πιστέψω ότι είναι η τελευταία μου μέρα σήμερα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν με τον Εμμανουήλ να είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένος και να ξεσπά σε δάκρυα.

«Ξύπνησα πολύ συγκινημένος σήμερα χωρίς να ξέρω τον λόγο. Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας, δεν είναι ότι με ενόχλησε κάτι ιδιαίτερο. Ίσως είναι η τελευταία μου μέρα στο παιχνίδι. Απλά στην αρχή δεν με ένοιαζε τόσο γιατί ήταν η αρχή, αλλά τώρα έχω δεθεί με πάρα πολλά πράγματα. Μπορεί να με ενοχλεί ότι μου λείπει η μάνα μου, μου λείπουν οι φίλοι μου, μου λείπουν οι συνεργάτες μου και όλοι αυτοί οι άνθρωποι έξω, αλλά όσο περνάει ο καιρός έχω δεθεί με όλο αυτό το σκηνικό. Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα δεθώ τόσο πολύ». είπε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι δε θα αποχωρήσει από το Survivor στο αποψινό επεισόδιο γιατί «έχω να δώσω πολλά πράγματα στον κόσμο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA