Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ηχηρή αποχώρηση «έκρυβε» το Survivor της Τετάρτης. Το κοινό αποφάσισε να παραμείνουν στο reality επιβίωσης η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Άρης Σοϊλέδης και έδειξε το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα στον Απόστολο Ρουβά.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Ανυπομονώ να δω και ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Μπορεί να μην είχα δει καθόλου Survivor αλλά μόλις βγω θα γίνω φανατικός και θα περιμένω με ανυπομονησία το κάθε επεισόδιο για να δω τι θα κάνει αυτή εδώ η υπέροχη παρέα. Θα σας θαυμάζω, θα σας καμαρώνω, θα τρώω και θα πίνω και μια γουλιά στην υγειά σας» είπε ο Απόστολος Ρουβάς μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και στη συνέχεια αποχώρηση από το συμβούλιο.

Νωρίτερα, τα... υπονοούμενα για το φλέρτ μεταξύ Μαρτίκα και Βρισηίδας έδιναν και έπαιρναν με κορυφαίο σχόλιο αυτό του Γιώργου Λιανού ο οποίος τόνισε: «Σα να έχουν φυτρώσει τριανταφυλλιές στην καλύβα των Μπλε»!

«Θέλω να καταλάβω πώς ήρθατε κοντά» συνέχισε με τη Βρισηίδα να δίνει την πάσα στον Σπύρο κι εκείνος να κατεβάζει με γελάκια το κεφάλι. «Γιώργο είναι πολύ ωραία, εξελίσσεται πολύ ωραία η τελική ευθεία. Είναι ωραίο το κλίμα στην μπλε ομάδα. Δεν φέρνουμε πολλές νίκες αλλά υπάρχει μία ωραία ατμόσφαιρα» είπε κομπιάζοντας και γελώντας αμήχανα ο φαρμακοποιός.

«Φταίει ο έρωτας για ό,τι τους συμβαίνει» συμπλήρωσε με νόημα ο Εμμανουήλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA