Μενού
  • Α-
  • Α+

Πάει κι αυτή η εβδομάδα. «Έφυγε» χωρίς να το καταλάβουμε και ήδη έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε κλίμα σαββατοκύριακου. Ενός Eurovisionικού σαββατοκύριακου θα λέγαμε, αφού αύριο η Αμάντα Γεωργιάδη θα ανέβει στη σκηνή του Τορίνο για να διεκδικήσει μια καλή θέση με το Die Together. Δυστυχώς η Κύπρος με την Ανδρομάχη δεν τα κατάφεραν. Κοπιάστε στο Τηλεκοντρόλ για να δούμε όλα όσα έχει το μενού της ημέρας.

Ψηλά σε τηλεθέαση και ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς διαγωνιζόταν η Αμάντα Γεωργιάδη και η Ελλάδα, με τη φετινή συμμετοχή μας να θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα καταφέρει να μπει στην πρώτη δεκάδα. Ήταν λογικό, λοιπόν, ο πρώτος ημιτελικός να σημειώσει υψηλή τηλεθέαση.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο είδαμε να γίνεται και το βράδυ της Πέμπτης με τον δεύτερο ημιτελικό, στον οποίο συμμετείχε η Κύπρος και η Ανδρομάχη. Μπορεί το «Ela» να μην κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, ωστόσο ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2022 σημείωσε στην τηλεθέαση μέσο όρο 16,2% στο γενικό σύνολο και 18,7% στο δυναμικό κοινό. Εξαιρετικά θα έλεγε κανείς. 

Σε τρικυμία ο Alpha με τα Ψέματα 

Κατάλαβε κανείς τι ακριβώς συνέβη με τα Ψέματα του Alpha χθες το βράδυ; Η νέα πολυδιαφημισμένη σειρά του καναλιού, της οποίας η πρεμιέρα ήταν εντυπωσιακή, θα επέστρεφε την Πέμπτη με το δεύτερο επεισόδιο. Κι ενώ οι τηλεθεατές κάθισαν μπροστά από την τηλεόρασή τους και περίμεναν να εμφανιστεί ο Χρήστος Λούλης και οι υπόλοιποι ηθοποιοί, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Για την ακρίβεια είδαμε λίγα λεπτά από το επεισόδιο με κάποια προβλήματα στην εικόνα και στη συνέχεια κόπηκε απότομα και έπεσαν διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, ενώ τα Ψέματα δεν επέστρεψαν ποτέ. Αντίθετα, προβλήθηκε η Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ με το κοινό να μένει στον «αέρα». 

Στη συνέχεια ο Alpha απολογήθηκε στο Twitter για το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε με τη σειρά, ενημερώνοντας ότι θα προβληθεί σε νέα ημέρα και ώρα. Το Twitter πάντως δεν συγκρατήθηκε

Έρχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο Star 

Cash or Trash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, κάνει πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 21 Μαΐου στις 18:30. Είναι η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Μοιραράκη.

Το trailer της πρεμιέρας βρίσκεται ήδη στον τηλεοπτικό «αέρα» του καναλιού και σε αυτό είδαμε τη Δέσποινα Μοιραράκη σε ρόλο εκτιμήτριας, να δίνει οδηγίες στο κοινό να μαζέψει όλα του τα παλιά αντικείμενα, τα οποία μπορεί να αξίζουν μια περιουσία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA