Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι «κόκκινοι» και οι «μπλε» θα έχουν έναν διαφορετικό αγώνα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Σε αντίθεση με τα όσα έχουμε συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα, οι δύο ομάδες θα αναμειχθούν με τους all-star παίκτες της Τουρκίας και θα διεκδικήσουν ένα μεγάλο έπαθλο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor Trailer: Συγκλονιστικός αγώνας Ελλάδας - Τουρκίας για ένα μοναδικό έπαθλο

Αλλωστε ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει στους παίκτες από το βράδυ της Κυριακής (15/5) ότι «θα έχουμε έναν μεικτό αγώνα με τους all star της Τουρκίας για ένα συγκλονιστικό έπαθλο». Σε αυτό τον αγώνα, λοιπόν, δεν θα δούμε Ελλάδα εναντίον Τουρκίας, αλλά τη μπλε τουρκική ομάδα να ενώνεται με την αντίστοιχη ελληνική, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους Κόκκινους των δύο χωρών. 

To έπαθλο για την ομάδα που θα κερδίσει θα περιλαμβάνει ένα ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρτι σε μια βίλα του Άγιου Δομίνικου. Όπως φαίνεται από τα spoilers που κυκλοφορούν, αυτοί που θα κερδίσουν θα είναι οι Μπλε, οι οποίοι θα φάνε και θα πιουν σαν βασιλιάδες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA