Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κόντρα του Τάκη Καραγκούνια με τον Σπύρο Μαρτίκα επισκιάζει τα πάντα, πλέον, στο Survivor αφού άπαντες ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Είναι ενδεικτικό πως στα δυο τελευταία συμβούλια του νησιού η κόντρα αυτή σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Ο  Τάκης Καραγκούνιας «βλέπει» σχέδιο εξόντωσής του από το reality επιβίωσης. Για αυτόν τον λόγο στο προχθεσινό συμβούλιο του νησιού και μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας, ξέσπασε με την απόφαση των συμπαικτών του να βγάλουν πρώτο στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο ίδιος είδε ότι αυτό είναι ένα σχέδιο εναντίον του καθώς ο Σπύρος θα έχει περισσότερο χρόνο να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό για να ζητήσει την παραμονή του.

Επιπλέον, δήλωνε σίγουρος πως θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά δεν θα είχε μπροστά του τόσο χρόνο για να στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές. Κατήγγειλε, μάλιστα, πως ο Μαρτίκας έχει πληρώσει έξω κόσμο για να τον ψηφίζουν και να παραμένει στο Survivor εις βάρος άλλων καλύτερων παικτών. Κάπως έτσι ο Τάκης απομονώθηκε και θέλησε να φτιάξει τη δική του καλύβα και να είναι χωριστά από όλους.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας για την ασυλία στο Survivor κι οι κόκκινοι έχασαν για ακόμα μια φορά. Όπως είχε προβλεφθεί ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Στάθης Σχίζας, τον οποίο υπέδειξε η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία νωρίτερα είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA