Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν περίπου αναμενόμενο, απλά όλοι περίμεναν να δουν τι θα γίνει μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Και είχαν δίκιο. Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε από το Survivor αλλά πριν αποχωρήσει πρόλαβε να κάνει έναν ακόμα τσακωμό με τον Σπύρο Μαρτίκα και στη συνέχεια έφυγε από το συμβούλιο του νησιού χωρίς να τον χαιρετίσει.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του από το Survivor ο Τάκης Καραγκούνιας χαρακτήρισε τον Σπύρο Μαρτίκα «γλοιώδες υποκείμενο» και ότι πιο ψεύτικο έχει γνωρίσει στη ζωή του! Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Τάκης αποχωρεί από το reality.

«Σεβαστή η απόφαση του κόσμου Γιώργου. Το έχω ξαναπεί. Θα δούμε πως θα είναι το μέλλον, λοιπόν, αφού θα φύγει αυτός ο... άνθρωπος από εδώ μέσα. Σας ευχαριστώ πολύ για ότι κάνατε. Είναι κάτι που ήξερα πως θα κριθεί ανάμεσα σε εμένα και τον εξ αριστερών μου τύπο, τον Σπύρο τον Μαρτίκα. Η απόφαση του κόσμου, για μένα, είναι σεβαστή. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, να μην την αποδεχθώ. Θα πάρω από εδώ πέρα λίγες αλλά πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Έχω περάσει πάρα πολλά στη ζωή μου και το Survivor είναι ένας ακόμα σταθμός. Τώρα καλούμε να βγω εκεί έξω πάλι. Να πάω στην κοράκλα μου και να της εξηγήσω τι έχει γίνει, ότι θα παλέψω με όλο μου το είναι για το όνειρο της. Θα πρέπει να βρω τρόπους να ενταχθώ πάλι στο χώρο εργασίας μου και η ζωή συνεχίζεται. Μια ευχή θα κάνω μόνο: Να σταματήσουν μερικοί να είναι υποκριτές εδώ μέσα.

Ας είναι λίγο οι πραγματικοί τους εαυτοί γιατί δεν ειναι. Και εύχομαι να πάρει το παιχνίδι η Σταυρούλα Χρυσαειδή που είναι ότι πιο τίμιο έχω συναντήσει εδώ μέσα και θα παλέψω με νύχια και με δόντια να το παλέψω εκεί έξω» είπε ο Τάκης πριν φύγει και μάλιστα χαιρετώντας τους συμπαίκτες του εκτός του Σπύρου Μαρτίκα, προκαλώντας αμηχανία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA