Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρασκευή σήμερα και με τον καιρό άστατο, τα όποια πλάνα για κάποια μικρή ή μεγάλη εξόρμηση έχουν πάει περίπατο για τους περισσότερους. Δεν πειράζει, όμως, το καλοκαίρι φέτος θα είναι μεγάλο. Υπάρχει χρόνος και γι' αυτά. Όπως φυσικά υπάρχει και για μεταγραφές στο τηλεοπτικό γήπεδο, οι οποίες θα είναι αρκετές. Κοπιάστε στο σημερινό Τηλεκοντρόλ.

Διαβάστε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν ασχολούμαι με όσους παίρνουν δημοσιότητα στην πλάτη μου»

Τα δεδομένα για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ 

Μεγάλες αλλαγές περιμένουμε να δούμε στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Αρχικά, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το Love It δεν θα συνεχίσει κι έτσι ο σταθμός αναζητεί την κατάλληλη φόρμουλα, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ώρες του πρωινού. Από τη μία έχουμε την άφιξη του Άκη Παυλόπουλου, ο οποίος θα μετακομίσει όπως όλα δείχνουν από το OPEN και θα αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη, πιθανότατα με τη Λένα Φλιτζάνη στο πλευρό του, όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα». 

Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλει να φύγει από το πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και να κάνει μόνη της εκπομπή, ωστόσο στο σταθμό έχουν άλλα πλάνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA. Μέσα σε όλα την Αναστασοπούλου έχει διεκδικήσει και ο ΑΝΤ1 και μένει να δούμε αν τελικά θα μείνει και τη νέα σεζόν στη θέση της, αλλά και σε ποιο σχήμα. Τέλος, όπως γνωρίζουμε θα αποχωρήσει και ο Νίκος Στραβελάκης από το δελτίο του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ και τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος από το OPEN. 

Πού θα δούμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Στην ΕΡΤ επιστρέφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Όχι όμως στο τιμόνι κάποιας μουσικής εκπομπής, αλλά σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα σειρά με τίτλο «Κάνε ότι κοιμάσαι», την οποία υπογράφει ο Γιάννης Σκαραγκάς. Ο Παπαδόπουλος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή της ιστορίας, έναν καθηγητή σε δημόσιο σχολείο, ο οποίος ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος σε μια απίστευτη συνωμοσία. 

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται μέχρι στιγμής, η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα προβάλλεται στις αρχές της καινούριας σεζόν, δύο φορές την εβδομάδα.

Μετακομίζει και ο «Αδύναμος Κρίκος»

Τις φήμες που ήθελαν το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο Aδύναμος Kρίκος» να μην συνεχίζει στον ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής του, Τάσος Τρύφωνος. «Ο Αδύναμος Κρίκος απ’ ό,τι ξέρω -γιατί τις διαπραγματεύσεις τις κάνει η εταιρεία παραγωγής-, δεν θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά στον ΣΚΑΪ. Απ’ ό,τι ξέρω είναι πολύ κοντά στο να κλείσει σε ένα άλλο κανάλι, νομίζω ότι είναι δύο κανάλια που συζητάνε. Και τα δύο κανάλια θέλουν να το συνεχίσουν μαζί μου τον Κρίκο. Εντάξει, μετά από τρία χρόνια, το να ολοκληρώνεται ένας κύκλος σε ένα κανάλι και να αρχίζει σε ένα άλλο, δεν είναι κακό. Αν δείτε και άλλες εκπομπές, απ’ ό,τι είδα, δεν συνεχίζουν. Προφανώς θέλουν να κάνουν μια ανανέωση, πάντως… no hard feelings», είπε ο Τρύφωνος.

Πάντως το «κανάλι» στο οποίο αναφέρθηκε φαίνεται πως είναι η ΕΡΤ, με τη δημόσια τηλεόραση να συνεχίζει την επιτυχημένη συνταγή του παιχνιδιού, χωρίς καμία αλλαγή. 

Οι Δάρρας και Παπανικήτας εκλέγονται στο ΔΣ της ΕΡΤ

Και μένουμε στα της ΕΡΤ, καθώς ο Μανώλης Παπανικήτας με 44 ψήφους διαφορά από τον συνυποψηφιό του Αλέξανδρο Νταλαπέρα (613) και ο Γιάννης Δάρρας (767) με μεγάλη διαφορά από τον Στέλιο Νικητόπουλο (524) είναι τα δύο πρόσωπα που εκλέγονται στο ΔΣ της ΕΡΤ, ως εκπρόσωποι των εργαζομένων, για 6ετή θητεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA