Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άγγελος Μπράτης έδωσε το «παρών» στο Queer Festival και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend - μεταξύ άλλων - για το GNTM στο νέο κύκλο του οποίου δε θα συμμετέχει ο ίδιος φέτος, σχολιάζοντας και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά.

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που επιστρέφει στο GNTM

«Πολύ ωραία, επιστρέφει η Βίκυ, η οποία είναι το GNTM. Το θέμα με τα GNTM όλου του κόσμου είναι ότι τα παιδιά που πηγαίνουν, πρέπει να έχουν μπροστά τους ένα είδωλο, κάτι πρέπει να φτάσουν, πρέπει μπροστά τους να είναι ένα μοντέλο που όχι απλά τα έχει καταφέρει, αλλά έχει γίνει super star. Η Βίκυ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος», ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Για εμένα ο κύκλος του GNTM έκλεισε, το έκανα τέσσερα χρόνια και μου έδωσε πολλές εμπειρίες. Πέρασα πολύ ωραία κι έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά από αυτό που καταλαβαίνω. Η Ζενεβιέβ έχει ένα αστείρευτο ταλέντο, πολύ ωραία κίνηση που πήγε στο Asia Express. Από όσο γνωρίζω φέτος είναι η Βίκυ κι ο Καράβας επιτροπή, κάτι άλλο δε γνωρίζω», πρόσθεσε ο Άγγελος Μπράτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA