Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα lives του X Factor ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής (22/5) στο Mega και εκτός από την κριτική επιτροπή, στο πλατό βρέθηκε ως guest κριτής ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τις ατάκες «φωτιά» που είπε. 

Διαβάστε ακόμη: X Factor: Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας ανέβηκε στη σκηνή και εξέπληξε τους κριτές

Κατά τη διάρκεια του show ωστόσο υπήρξε ένταση μεταξύ της Μαρίζας Ρίζου και του Ηλία Ψινάκη. Συγκεκριμένα μετά και από την εμφάνιση του γκρουπ «Case Zero», ο Ηλίας Ψινάκης είπε στην coach: «Στην Ελλάδα γιατί τους βάζετε να πουν αγγλικά; Είναι μια χαρά το γκρουπάκι!» με τη Μαρίζα Ρίζου να απαντά: «Αυτή είναι και η δική μου απορία και για όλα τα talent show». Τότε ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε: «Ααα συμφωνείτε! Γιατί θα σας άρπαζα από το λαιμό».

Η Μαρίζα Ρίζου, στη συνέχεια, είπε: «Επειδή είναι διάλειμμα δεν θα κάνετε μαζί μου νούμερα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι» , με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά: «Θα κάνω νούμερα όταν θέλω εγώ κυρία Ρίζου. Και μην είστε ξινέγκλω. Σας παρακαλώ».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA