Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των live του X Factor πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (22/5) και ο Ανδρέας Γεωργίου καλωσόρισε με χαμόγελο του τηλεθεατές, ενώ υποδέχθηκε με ενθουσιασμό στη σκηνή του μουσικού σόου την κριτική επιτροπή

Διαβάστε ακόμη: X Factor: Μαθήτρια δεν πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά κέρδισε υποτροφία σε γνωστό ωδείο της Θεσσαλονίκης

«Καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο μουσικό σόου του πλανήτη! Καλωσήρθατε στο X Factor και στο live show το πρώτο! Μα τι απίστευτος παλμός είναι αυτός, τι ενέργεια είναι αυτή; Παιδιά σας χρειάζομαι απόψε για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Το πρώτο μας live δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο αφού η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τις ομάδες τους φρόντισαν να μας ξεσηκώσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου και στη συνέχεια φώναξε τους τέσσερις κριτές του show Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα και Στέλιο Ρόκκο για να πάρουν τις θέσεις τους.

Ο Στέλιος Ρόκκος κατά την είσοδό του στη σκηνή του X-Factor, o Στέλιος Ρόκκος κατευθύνθηκε προς το μέρος του παρουσιαστή και τον... φίλησε στο στόμα.

«Στέλιο, με φίλησες στο στόμα» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου με τον τραγουδιστή να μη δίνει σημασία και να κατευθύνεται στη θέση του.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA