Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Καζάκας - ο τηλεοπτικός «Μπουκουράν» από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» - μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (24/5) στο Στούντιο 4 για τη συνεργασία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη σειρά με την οποία είναι και στην πραγματικότητα πολύ στενοί φίλοι.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος συλλέγει πληροφορίες για την Ισπανία, ο Ιάκωβος πρόθυμος να τον βοηθήσει

«Με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχουμε καρμική σχέση. Τα παιδιά μας είναι γεννημένα κοντά κοντά, έχουμε κάνει γιορτές και Πάσχα όλοι μαζί, αλλά χανόμασταν κατά καιρούς επειδή εγώ ήμουν στην Κύπρο», είπε ο Κώστας Καζάκας. 

Στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» οι δυο τους υποδύονται ένα παράνομο ζευγάρι και σε ερώτηση πώς ήταν να πρέπει να φιλιούνται, εκείνος απάντησε πως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ένιωθε αμήχανα. 

«Δεν γελάμε στις ερωτικές σκηνές, όχι, γιατί η Ελισάβετ, όσο φαίνεται, γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ αλέγκρος, σε αυτά τα πρώτα έλεγε "Σιγά σιγά, Κώστα, σιγά σιγά". Δεν μπορεί να φιλιέται με… Ντρεπόταν. Λέω "αν δεν ήμουν εγώ;" και μου λέει "δεν θα φιλιόμουν καθόλου, ευτυχώς που είσαι εσύ"», εξήγησε ο Κώστας Καζάκας και πρόσθεσε ότι «Δεν της βγαίνει. Που είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Σε αυτό ήταν πάντα λίγο κρατημένη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA