Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον χθεσινό μεγάλο καυγά λίγο πριν τη λήξη του επάθλου φαγητού με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί απόψε Τετάρτη (25/5) ο παίκτης των μπλε θα παραπονεθεί πως οι συμπαίκτες του τον έχουν βάλει στην άκρη και ζητάνε άδεια από τον Άρη Σοϊλέδη για τα πάντα. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Εμμανουήλ εναντίον Μαρτίκα: «Είναι ψευτοδικηγόρος» - «Έχεις την εντύπωση ότι θα φτάσεις τελικό;»

«Λένε συνεχώς "Άρη μπορώ να κάνω εκείνο; Μπορώ να κάτσω εκεί;" Εμένα αυτό το πράγμα με ενοχλεί», θα πει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. 

Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας με την Ασημίνα και τη Μαίη να λυγίζουν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στη σκέψη ότι θα έρθουν σε επαφή με αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. 

Ωστόσο, πριν την ανακοίνωση του ονόματος, ο Σπύρος Μαρτίκας θα βάλει «φωτιά» στο Συμβούλιο κατηγορώντας την Ασημίνα και τη Βρισηίδα για συνωμοσία κατά του Άρη Σοϊλέδη. 

«Έχουν στήσει η Βρισηίδα με την Ασημίνα χίλια δυο σχέδια για να εξοντώσουν τον Άρη και σήμερα είναι όλοι μαζί αγκαλιά», θα πει ο Μαρτίκας και απ’ ότι φαίνεται το ειδύλλιό του με τη Βρισηίδα μάλλον έχει άδοξο τέλος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA