Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Survivor στην εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι - εξήγησε γιατί ήθελε να πάει στο ριάλιτι, για ποιο λόγο δεχόταν επιθέσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ παραδέχτηκε πως δεν περίμενε ούτε η ίδια να είναι τόσο υπομονετική μέσα στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Μαρτίκας: «Βρισηίδα και Ασημίνα έχουν στήσει χίλια δύο σχέδια εξόντωσης του Σοϊλέδη»

«Πήγα για πολλούς λόγους, για την εμπειρία, την περιπέτεια, επειδή ήθελα να εκτιμήσω τη ζωή, για πολλούς και διάφορους λόγους. Έπρεπε να μη συμμετέχω πολύ και να μην παίρνω πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Σε πολλές περιπτώσεις το κατάφερα. Είχα κάτι εκρήξεις που έμαθα ότι συζητήθηκαν», δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όσον αφορά τις επιθέσεις που δεχόταν από τον Σπύρο Μαρτίκα, η ίδια είπε ότι «Το φαρμακοποιό τον έπιανε τρέλα μαζί μου. Έλεγε τα δικά του. Ο Μαρτίκας, η φιλοσοφία του είναι να είναι drama queen. Αν σε συμπαθεί, θα σε κάνει θεό, αν κάτι δεν του αρέσει σε εσένα, παθαίνει τρέλα. Έτσι είναι, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να βγάζει λόγους».

Δεν έκρυψε πως και η ίδια δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να είναι τόσο υπομονετική με όσα συνέβαιναν γύρω της, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Εγώ γενικά σαν άνθρωπος είμαι λίγο νευρική. Πίστευα ότι θα έχω θέμα με τη συμβίωση, αλλά τελικά αποδείχθηκε μεγατόνων η υπομονή μου, ήμουν η πιο ζεν. Μου έκανε εντύπωση η υπομονή μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου. Επίσης, εγώ έχω θέμα με το φαγητό, στη ζωή μου σκέφτομαι συνέχεια όλη μέρα τι θα φάω, κάνω τεράστιες προσπάθειες για να διατηρώ τα κιλά μου, είμαι πολύ γλυκατζού. Εκεί έγινε ένα κλικ και δε σκεφτόμουν το φαγητό καθόλου».

Τέλος, στο δίλημμα Σπύρος Μαρτίκας ή Κωνσταντίνος Εμμανουήλ γύρω από την αποψινή αποχώρηση, απάντησε πως δεν ξέρει ποια περσόνα θα της λείψει περισσότερο εάν φύγει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA