Μενού
  • Α-
  • Α+

Με το Survivor να θυμίζει καζάνι που βράζει καθώς οι συμμαχίες μόνο συμμαχίες δεν είναι και οι ισορροπίες είναι εύθραυστες, ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε μια ακόμα επίδειξη δύναμης και κατάφερε και έδιωξε από το reality επιβίωσης και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ!

«Είμαι τύπος που μπορεί να κλαίω και μετά να γελώ. Θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Θέλω να γελώ και με το κεφάλι ψηλά. Ξεπέρασα πολλές φοβίες μου κι άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό. Πριν αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανακοίνωσε πως θα ήθελε το Survivor να το κατακτήσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από την άλλη, ο φαρμακοποιός μπορεί να έμεινε στον Άγιο Δομίνικο και την ένατη φορά που βρέθηκε υποψήφιος, όμως πλέον δεν θα είναι μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς ο έρωτάς τους έληξε άδοξα μετά από τον τσακωμό τους για τον make up artist.

«Ίσως χθες ήταν το τελευταίο μου βράδυ και θα επιστρέψω στο σπίτι μου. Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Εξήγησε πως «Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα».

Η κόντρα μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, τα «έσπασε» και συγκρούστηκε. Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου έγιναν ξαφνικά άσπονδοι εχθροί κι η κόντρα τους χτύπησε κόκκινο. Ο Σπύρος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως η ίδια κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν ετοιμάσει ένα σχέδιο εναντίον του και κάπου εκεί η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA