Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ακόμα να μην έχει τελείωσει το Survivor 5, όμως, κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα δούμε το Survivor All Star με τους καλύτερους παίκτες από όλους τους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Εκτός εαυτού η Βρισηίδα: Ούρλιαζε και έσπρωξε τον Τάλα - «Ο,τι πιο ανώριμο έχω δει σε κοπέλα»

Σήμερα Δευτέρα (30/5) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» επιβεβαιώθηκε η πληροφορία με την Acun Media να φέρεται να έχει αρχίσει τις πρώτες επαφές με τους υποψήφιους παίκτες, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο μπορεί τo Survivor All Star να προβάλλεται εφτά φορές την εβδομάδα και όχι πέντε όπως φέτος. 

«Το Survivor All Star είναι 100% σίγουρο. Είναι πια γεγονός. Έχουν αρχίσει οι προσφορές στους παίκτες, έχουν αρχίσει να μαζεύουν το κοστολόγιο, δηλαδή είσαι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πόσα θες για να έρθεις; Εγώ ένα τυχαίο όνομα είπα. Αυτό που έμαθα μόλις τώρα είναι ότι επειδή το κόστος θα είναι πάρα πολύ μεγάλο, ενδέχεται το Survivor να παίζει εφτά μέρες την εβδομάδα για να δικαιολογήσουν το κόστος», ανέφερε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως η παραγωγή έκανε τηλέφωνο σε δύο παίκτες, ώστε να τους προλάβει να μη δεσμευτούν από κάποιο άλλο τηλεοπτικό project για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Υπάρχουν δύο παίκτες που τους πήρε η παραγωγή και τους είπε "Μην πάτε σε αυτό το πρότζεκτ γιατί θα κάνουμε το All Star". Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι, μπορώ να το πω. Ο Ατζούν τον θέλει», συνέχισε η δημοσιογράφος, εξηγώντας πως «Έχουν πέσει τα ονόματα. Σε κάποιους έχουν γίνει τηλέφωνα, σε κάποιους άλλους όχι ακόμα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον οποίο διευκρίνισε πως δεν είναι τόσο τα χρήματα το κίνητρό του για να ξαναπάει στο Survivor όσο και το να προβληθεί το φιλανθρωπικό Σωματείο «Φύλακας Άγγελος» που έχει ιδρύσει από κοινού με τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα και τη ραδιοφωνική παραγωγό, Ράνια Κωστάκη.  

«Για τον "Ντάνο" Γιώργο Αγγελόπουλο δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά και ο "Φύλακας - Άγγελος" που είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA