Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός εαυτού βγήκε για ακόμη μία φορά η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την ήττα της σε αγώνισμα του Survivor το βράδυ της Κυριακής (29/5). Η Βρισηίδα Ανδριώτου αντιμετώπισε την Στέλλα Ανδρεάδου, γνωρίζοντας την ήττα και ξεκίνησε για μια ακόμα φορά την ένταση, την γκρίνια και τα παράπονα.  «Μην είστε τόσο κοντά στον πάγκο», φώναξε σε έξαλλη κατάσταση η Βρισηίδα προς την κόκκινη ομάδα, χωρίς ωστόσο να της δώσει κανένας σημασία και με τον Γιώργο Ταλάντσεβ να ετοιμάζεται να αγωνιστεί και να της λέει ήρεμα. «Μη φωνάζεις, πάω να αγωνιστώ».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Άδοξο τέλος για τον έρωτα Μαρτίκα και Βρισηίδας - Τη χώρισε!

«Δεν με νοιάζει! Να πας! Αχ, δεν πειράζει… Τι κρίμα… Φωνάζω; Εσύ φωνάζεις εδώ; Εσύ φωνάζεις εδώ;» άρχισε να λέει η Βρισηίδα Ανδριώτου για να λαμβάνει την αγνόησή του Γιώργου Ταλάντσεβ. «Μπορείτε να πάρετε από δω την Βρισηίδα λίγο;» φώναξε προς τους ανθρώπους της παραγωγής ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor. Η Βρισηίδα συνέχισε να του φωνάζει και μάλιστα έφτασε στο σημείο να κάνει μια απαράδεκτη κίνηση, καθώς τον έπιασε από τον σβέρκο, με τον Τάλα να ξαφνιάζεται με την κίνησή της.

«Τον πείραξε η δική μου φωνούλα; Δεν πειράζει! Τώρα να δείτε τι θα πάθει» πρόσθεσε στη συνέχεια, εκνευρισμένη, η Βρισηίδα Ανδριώτου απευθυνόμενη στον πάγκο της κόκκινης ομάδας του Survivor.

Λίγο μετά τον δικό του αγώνα, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και ξεσπάθωσε κατά του νεαρού μοντέλου! «Η άλλη τι μου έκανε, ρε φίλε; Με ακούμπαγε στο κεφάλι, με έσπρωχνε, τι είναι αυτή η συμπεριφορά ρε; Ό,τι πιο ανώριμο έχω δει πραγματικά σε κοπέλα! Απίστευτο! Απίστευτο, δεν το πιστεύω αλήθεια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA