Τις αλλαγές που θα ισχύσουν αυτή την εβδομάδα στους κανόνες του Survivor ανακοίνωσε στο αποψινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν οι Μπλε και οι Κόκκινοι ριχτούν στο στίβο της μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: «Εκμεταλλευτήκατε τη σχέση μου με τη Βρισηίδα, τη διαλύσατε και θα την πετάξετε»
«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Survivor. Γι’ αυτό το λόγο θα έχουμε κανονικά τους αγώνες ασυλίας, τους αγώνες ατομικής ασυλίας και πλέον οι μόνοι παίκτες που θα προστατεύονται θα είναι αυτοί που θα έχουν ατομική ασυλία. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά. Άλλωστε υπάρχουν από πέντε παίκτες σε κάθε ομάδα και άρα, η απόλυτη ισορροπία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.
Δεδομένου ότι το Survivor μπαίνει στην τελική του ευθεία και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό, είναι λογικό να υπάρχουν οι παραπάνω αλλαγές στους κανόνες και μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά αφού τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε και άλλες αλλαγές.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.