Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός τραγουδιστής, Τριαντάφυλλος, ένας από τους πλέον πολυσυζητημένους παίκτες του περσινού Survivor, ήταν καλεσμένος στη βάφτιση του παιδιού του Πέτρου Ίμβριου και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει άλλα δύο παιδιά, ενώ όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ριάλιτι επιβίωσης και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Διαβάστε ακόμη: Survivor All Star: Με ποιους παίκτες έχει έρθει ήδη σε επαφή η παραγωγή - Πότε θα το δούμε

«Είναι φοβεροί άνθρωποι ο Πέτρος και η γυναίκα του, εύχομαι στο παιδάκι τα καλύτερα, υγεία και θα μεγαλώσει πολύ σωστά γιατί έχει υπέροχους γονείς», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος, προσθέτοντας πως «Εγώ θα ήθελα άλλα δύο παιδιά, αλλά η Δήμητρα τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ με το ιατρείο».

Όσον αφορά το Survivor, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε ότι ο περσινός κύκλος ήταν πιο δύσκολος. «Το δικό μας ήταν πιο σκληρό σε θέμα επιβίωσης, το βλέπω λίγο διαφορετικά φέτος, το δικό μας ήταν… Champions League. Είδατε να κρατάω κακία σε κανέναν με τόσα που πέρασα;», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Δεν τον βλέπω καν. Τραγουδάει, ε; Νομίζω ότι είναι makeup artist. Έκανε το δικό του σόου, αλλά κάποια πράγματα που είπε ήταν περίεργα για τον Άρη και τη Σοφιάννα. Ντροπή, έλεος. Είναι κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις όταν ζεις μέσα στη ζούγκλα είναι να κάνεις κάτι με μια κοπέλα».

Ενδιαφέρον έχει και η διπλωματική απάντηση του Τριαντάφυλλου όταν ρωτήθηκε για το αν του έχει γίνει πρόταση να λάβει συμμετοχή στο All Star Survivor που θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από τον ΣΚΑΪ με τον ίδιο να αρκείται απλά στο να λέει «Χαμός γίνεται. Θα τα μάθετε σε λίγο καιρό». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA