Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αιχμή του δόρατος το Twitter για την – κατά γενική παραδοχή – σεξιστική κίνηση του Ηλία Ψινάκη προς την παρουσιάστρια του backstage Κατερίνα Λιόλιου στο τελευταίο live του «X Factor». Ως γνωστόν ο Ηλίας Ψινάκης αφού χάιδεψε on air το στήθος της τραγουδίστριας  για αρκετά δευτερόλεπτα κορύφωσε την προκλητική και απαράδεκτη αυτή του ενέργεια τραβώντας το στράπλες φόρεμα και αποκαλύπτοντας το στήθος της.

Διαβάστε ακόμη: X Factor: Ο Ηλίας Ψινάκης κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου - Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter 

Το περιστατικό κατακρίθηκε εντονότατα στο Twitter και ως γνωστόν για την τηλεόραση πόσο μάλλον για τα προγράμματα αυτού του είδους τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν «βαρόμετρο». Πληροφορίες του Reader αναφέρουν πως στο MEGA μεταξύ των ιθυνόντων της ψυχαγωγίας υπάρχει εντονότατος προβληματισμός για το εάν πρέπει ο Ηλίας Ψινάκης να συνεχίσει στο πρόγραμμα καθώς με την κίνησή του αυτή «τραυμάτισε» το προφίλ που προσπαθεί να χτίσει ο σταθμός από την αρχή της σεζόν στον τομέα της ψυχαγωγίας. Σοβαρές ενστάσεις σύμφωνα με ασφαλείς πηγές προβάλουν εκτός από συντελεστές και δύο μέλη της κριτικής επιτροπής.

Αποτέλεσμα είναι να «παίζεται» η συνέχεια της παραμονής του στο σόου. Από την αρχή οι απόψεις για το εάν θα έπρεπε ο εκκεντρικός μάνατζερ να συμμετάσχει στο X Factor διίσταντο με το επιχείρημα πως ο Ηλίας Ψινάκης έχει πολλές βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας με αποκορύφωμα την συμπεριφορά του στην φονική φωτιά στο Μάτι το 2018 όταν ήταν ακόμη δήμαρχος Μαραθώνα. Πάντως η παρουσία του στο μουσικό πρότζεκτ του MEGA δεν έχει αποφέρει τα προσδοκώμενα αν κρίνει κανείς από τα ποσοστά τηλεθέασης του δεύτερου live με το μέσο μερίδιο τηλεθέασης να διαμορφώνεται σε 10,7% στο σύνολο του κοινού και 9,3% στο δυναμικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA