Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο άνθρωπος των εντάσεων στο Survivor και αυτό δεν άλλαξε ούτε το βράδυ της Τρίτης με την ομάδα των Μπλε να τον βάζει και πάλι στο στόχαστρό της. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο φαρμακοποιός ξέσπασε και ζήτησε από τον κόσμο να τον ψηφήσει καθώς όπως, ο ίδιος είπε, δεν αντέχει άλλο!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Άρης Σοϊλέδης «ξεσκέπασαν» το σχέδιο που φαίνεται να ακολουθεί ο Μαρτίκας για την εξόντωση των συμπαικτών του, με τους δυο τους να δηλώνουν πως σε περίπτωση που η ομάδα τους χάσει την ασυλία θα ήθελαν να ψηφιστούν για να αναμετρηθούν μαζί του και να καταφέρουν να τον θέσουν εκτός παιχνιδιού.

Η ένταση όμως συνεχίστηκε και στον στίβο μάχης, καθώς οι Μπλε φάνηκε να ειρωνεύονται το σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα ενόψει της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του νησιού. Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι μπλε συνέχισαν το σερί τους και κέρδισαν και αυτόν τον αγώνα, στέλνοντας τους κόκκινους σε ένα ακόμα Συμβούλιο του νησιού για μία κρίσιμη ψηφοφορία για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και τον Γιώργο Ταλάντσεβ να έχει κερδίσει την ατομική ασυλία και άρα να μην μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, οι κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν για τον δεύτερο υποψήφιο. Η κάλπη, λοιπόν, έφερε τη Μαίη Εμμανουηλίδου δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση. Εν συνεχεία, ο Γιώργος Ταλάντσεβ υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια για την ομάδα του, τη Στέλλα Ανδρεάδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA