Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος - ο τηλεοπτικός Καραπάνος από τη σειρά Σασμός, ο οποίος έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό - αποκάλυψε την Τετάρτη (1/6) στο Στούντιο 4 πως αρχικά δεν ήθελε να παίξει στη σειρά, ενώ εξήγησε και τι του άλλαξε τη γνώμη.

Διαβάστε ακόμη: Αργύρης Πανταζάρας: Έκλεψαν τη μηχανή του - Τι ζήτησε μέσω Instagram

«Νομίζω δεν έχω ξαναβρεθεί σε τόσο μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση, δηλαδή να περνάς και να ακούς "Καραπάνο, Καραπάνο". Μια μερίδα κόσμου που δεν με ήξερε από το θέατρο ή δεν έτυχε να δει δουλειές μου στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, νομίζω μπορεί να έρθει να με δει τώρα στο θέατρο και αυτό είναι το ωραίο», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός. 

Αποκάλυψε πως στο πρώτο ραντεβού με τον σκηνοθέτη της σειράς είχε πάει αποφασισμένος να απορρίψει το ρόλο επειδή παρά το γεγονός ότι είχε καιρό να κάνει τηλεόραση, δεν ήθελε να μπει σε μια τέτοια διαδικασία, μιας και οι απαιτήσεις είναι πολλές και το πρόγραμμα πιεστικό ειδικά σε μια καθημερινή σειρά.

«Το γεγονός, όμως, ότι ο σκηνοθέτης της σειράς σκεφτόταν έξω από το κουτί και με φαντάστηκε στο ρόλο του ισοβίτη, με ιντρίγκαρε πάρα πολύ, οπότε πήρα την υπόθεση για το που θα κινηθεί ο ρόλος και σκέφτηκα πως θα έχει ενδιαφέρον να το κάνω», εξήγησε ο ίδιος.

«Είναι ωραίο να παίζεις σε μια μεγάλη επιτυχία», παραδέχθηκε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ενώ αποκάλυψε πως θα συμβεί κάτι πολύ δραματικό στο ρόλο του σε σχέση με τον τηλεοπτικό του γιο, Γεράσιμο, τον οποίο ενσαρκώνει ο Αργύρης Πανταζάρας, χωρίς, όμως, να μαρτυρήσει κάτι παραπάνω. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA