Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Τετάρτη (1/6) η Τζένη Μπαλατσινού διοργάνωσε fashion show και μιλώντας στους δημοσιογράφους μίλησε για το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ απάντησε και εάν υπάρχει περίπτωση να τη δούμε στο GNTM ή σε κάποια άλλη εκπομπή στην τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Σκουλός: «Περίμενα ότι θα με καλέσουν και τη νέα σεζόν στο GNTM» - «Έριχναν κατάρες για το παιδί μου»

«Νομίζω ότι δουλεύω πιο πολύ από ποτέ. Ασχολούμαι με τέσσερα διαφορετικά projects, έχω τέσσερα παιδιά, αλλά αυτό μου δίνει δύναμη να βάζω μικρούς στόχους, να τους πετυχαίνω, να σκέφτομαι πιο δημιουργικά. Γιατί και η ζωή ένα ταξίδι είναι!», ανέφερε η Τζένη Μπαλατσινού. 

Σε ερώτηση εάν υπάρχει περίπτωση να τη δούμε - έστω σε ρόλο guest - στο GNTM, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε αρνητικά, τουλάχιστον για τη δεδομένη χρονική στιγμή, λέγοντας: 

«Δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Έχω φύγει από την τηλεόραση εδώ και τρία χρόνια, κάνω εντελώς διαφορετικά πράγματα. Είχα κάνει το GNTM μόλις είχε πρωτοβγεί, είχα περάσει πολύ ωραία. Τώρα υπάρχουν τόσοι άνθρωποι πολύ καλοί και σημαντικοί που μπορούν να κάνουν ωραία πράγματα. Ποτέ δεν λέω ποτέ γιατί η ζωή τα φέρνει πάντα τα πράγματα διαφορετικά, την επιστροφή, αλλά αυτή τη στιγμή όχι. Έχει μπει μια άνω τελεία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA