Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο διάστημα πολλές ήταν οι φήμες που κυκλοφορούν και αφορούν το τι θα κάνουν του χρόνου η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αφού ο ΑΝΤ1 λέγεται ότι ήθελε το δίδυμο να συνεχίσει μαζί στο «Πρωινό», αλλά οι παρουσιαστές επιθυμούν να πάρουν ξανά «τηλεοπτικό διαζύγιο».

Διαβάστε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού: «Είχα κάνει το GNTM μόλις είχε πρωτοβγεί - Ποτέ δεν λέω ποτέ για την επιστροφή»

Ο λόγος είναι ότι η Φαίη Σκορδά φέρεται να θέλει να παρουσιάζει μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας μια ενημερωτική - κοινωνική εκπομπή και κανένας από τους δύο δεν επιθυμεί να συνεχίσει με το Πρωινό, όπως ήταν φέτος που τα συνδύαζε όλα και λόγω της επικαιρότητας που υπήρχε. 

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Mega Καλημέρα», οι δύο παρουσιαστές δεν έχουν υπογράψει ακόμα με τους δικηγόρους τους να επεξεργάζονται τα συμβόλαιά τους, ενώ όπως φαίνεται, η επιθυμία τους να «σπάσουν» θα πραγματοποιηθεί. 

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να ξεκινάει με δική του εκπομπή στις 9.30 έχοντας στο πλάι του τον Τάσο Τεργιάκη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη και να παραδίδει σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά στις 11.00, η οποία θα συνεχίζει να κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές μέχρι τη 13.00.

Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν οι εκπομπές θα έχουν διαφορετικό τίτλο, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Φαίη Σκορδά θα έχει νέους συνεργάτες στο πλευρό της και μένει να δούμε στο προσεχές μέλλον ποιες θα είναι οι οριστικές αποφάσεις, αφού η πρόθεση για τη συνέχιση της συνεργασίας από όλες τις πλευρές υπάρχει εδώ και καιρό, απλά το «αγκάθι» με τη θεματολογία των εκπομπών έβαζε φρένο στις τελικές υπογραφές. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA